Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 37 Kandidat i Internationale studier 2023

37 Kandidat Programmer i Internationale studier 2023

Oversigt

Studerende, der ønsker at videreuddanne deres uddannelse efter at have modtaget deres bacheloruddannelse, forfølger ofte en kandidatgrad. En kandidatuddannelse dykker dybere ind i den studerendes valgte felt, hvilket ofte kræver en allerede forbedret viden om emnet.

Hvad er en kandidat i internationale studier? Verden krymper, og med det kommer en efterspørgsel efter fagfolk, som forstår, hvordan man driver en virksomhed eller navigerer politik på globalt plan. Internationale studier studerende kan lære de sindssyge af socio-politiske kulturer fra hele verden, samt hvordan man forhandler inden for disse kulturer. Derefter har de chancen for at anvende disse færdigheder i en position, der kan påvirke den måde verden arbejder på. Coursework fokuserer typisk på globale anliggender og udenlandske praksis.

Internationale studier afsluttes med arbejdsstyrken med stærke analytiske færdigheder og ledelsesevne. De ved ofte, hvordan man arbejder med fagfolk fra alle verdens hjørner og kan med held lukke forretningsaftaler eller påvirke politikken i forskellige geografiske regioner.

Den tid det tager at fuldføre en kandidatgrad afhænger stort set af, hvorvidt den studerende går på heltid eller på deltid. Undervisning kan også svinge, afhængigt af om skolen er privat eller offentlig og andre faktorer. Fremtidsstudenter skal sammenligne skoler.

Internationale studier kandidater kan forfølge mange karriere. International banking er et levedygtigt felt for forretningsmessige elever, hvor de kan blive bankfolk eller finansielle konsulenter. Forskningsprogrammer søger også internationale studier kandidater til at udfylde forskerroller. Både regeringer og globale nonprofits er andre faglige veje kandidater kan forfølge også. De kan blive diplomater eller ambassadører, hvis de vælger, eller de kan tjene nonprofits som programkoordinatorer.

Studerende interesseret i en kandidat i internationale studier kan finde professionelle programmer fra hele verden specialiseret i dette uddannelsesmæssige område. Mange programmer er også tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Humaniora
 • Internationale studier
Studieområde
 • Humaniora (37)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat