Keystone logo

21 Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Islamiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Islamiske studier
Studieområde
  • Humaniora (21)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Islamiske studier

En master er en kandidatgrad, at de studerende forfølger at øge deres viden og færdigheder i deres område af undersøgelsen. Normalt skal en bachelorgrad være tjent først. Denne grad kan føre direkte til en karriere eller til yderligere avancerede studier.

Hvad er en Master i islamiske studier? I dette program, studerende tage en dybdegående kig på en række emner vedrørende muslimer og islam i historiske og nutidige perspektiver. Hvert program vil variere, men kursusemner kan omfatte retshandelen tekster i tilbedelseshandlinger; aktuelle emner i den politiske retspraksis; principper og praksis for økonomisk og social retfærdighed; moderne islamisk finansiering; Arabisk tekstlæsning; og kriminalitet og filosofi straf i islamisk retslære. Mange programmer vil kræve en afsluttende afhandling eller forskningsprojekt.

Optjening en kandidatgrad er gavnligt, hvilket giver kandidater en konkurrencefordel når de søger efter et job.Studere Islam giver også eleverne en større forståelse for de kulturer, religiøse perspektiver, og de mennesker, med hvem de vil interagere og arbejde med.

De finansielle krav forbundet med at tjene denne grad vil variere fra sted til sted. Studerende, der er interesseret i denne vej undersøgelse bør kontakte skolerne direkte at finde ud af, hvad undervisning og gebyrer ville være.

Personer med en Master i islamiske studier har en vifte af karriereforløb, som de kan vælge imellem. Nogle har direkte engagement med det islamiske samfund, mens andre har en bag-kulisserne miljø. Stillingsbetegnelser kan omfatte civil tjeneste hurtig streamer, politiker assistent, regeringen social forskning officer, public affairs-konsulent, social forsker, og public relations konto ledere.Andre karrieremuligheder, hvor din uddannelse kan være nyttige omfatter menneskelige ressourcer officer, diplomatiske tjenester operationelle officer, markedet forsker, og avis journalist.

Find den rigtige skole i dag ved hjælp af vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.