Keystone logo

57 Kandidat Programmer i Teknologi IT IT-sikkerhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • IT-sikkerhed
Studieområde
  • Teknologi (57)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi IT IT-sikkerhed

En kandidatgrad gives til studerende, der gennemfører et dybtgående kandidatuddannelsesprogram, der typisk spænder fra et til tre år og har et højt niveau af forskning og praktisk erfaring. At gennemføre en kandidatgrad kan hjælpe eleverne med at forbedre deres viden om en valgt specialisering og blive kvalificeret til nye jobmuligheder.

Hvad er en Master i it-sikkerhed? Kurserne for dette program fokuserer på it-systemer, netværk, sikkerhedsprotokoller, retsmedicin og risikoanalyse. Studerende får generelt en bedre forståelse af de sikkerhedsprotokoller og -beskyttelser, der i vid udstrækning anvendes i dag ved at lære om kryptografi, krypteringsstandarder og biometri. Mange uddannelser dykker også ind i juridiske aspekter af cybersikkerhed, herunder regler og overholdelse. Generelt er det ultimative mål for dette program at undervise kandidater til at vurdere og afbøde cybersikkerhedsrisici.

En kandidat i it-sikkerhed kan hjælpe informationssikkerhedspersonale med at holde strøm med moderne sikkerhedstrusler og midler til at imødegå disse trusler. Kandidater kan også få adgang til omfattende beskæftigelsesmuligheder, da cyberkriminalitet udgør en voksende kilde til bekymring for de fleste moderne organisationer.

Udgifterne forbundet med at tjene denne grad, som kan indeholde studie- og leveomkostninger, afhænger af institutionen, det geografiske område og programlængden. Som et resultat er det tilrådeligt for eleverne at henvende sig direkte til de institutioner, som de overvejer at deltage, og spørge en repræsentant for et omkostningsoverslag.

Personer, der har en kandidat i it-sikkerhed, kan forfølge job med offentlige myndigheder, private virksomheder og endda non-profit organisationer. Disse fagfolk kan fungere som informationssikkerhedschefer, cyberforskere eller netværkssikkerhedsrådgivere. Kandidater kan også forfølge beskæftigelse som cyber sikkerhed eller risikoanalyse konsulenter. Professionelle, der foretrækker akademiske karriere, kan blive forskere eller forfølge mere avancerede grader inden for beslægtede områder.

Ligesom mange kandidatgrader kan en mester i it-sikkerhed nu optjenes helt online. Prospektive studerende, der er interesseret i at reducere deres udgifter, studere fra placeringen af ​​deres valg eller arbejde, mens de tjener deres grader, kan have fordel af at sammenligne de tilgængelige online-uddannelser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.