Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Kandidat i Italiensk 2023

3 Kandidat Programmer i Italiensk 2023

Oversigt

En kandidatgrad er en ph.d.-grad studerende kan forfølge, efter at de allerede har fået deres bachelorgrad. Kurserne har tendens til at være mere udfordrende, og de fleste kræver forskere til at afslutte et speciale eller anden form for forskning.

Hvad er en master på italiensk? Denne grad giver eleverne en mere grundig forståelse af det italienske sprog. Programdeltagere kan også forvente at lære mere om italiensk kultur, kunst og litteratur. Enkeltpersoner kan vælge at specialisere sig i dette sprog på tre hovedmåder: forfølge videreuddannelse i udenlandske litteraturstudier, lære at sprede sprogbarrieren for at uddanne andre i en række emner, udnytte sproget i globale forretningsdrift eller fortsætte med at undervise andre hvad de har lært om det italienske sprog.

Fordelene ved at opnå en kandidat på italiensk omfatter lettere kommunikation og en bedre forståelse af italiensk kunst, kultur og historie. Disse styrket færdigheder kan åbne mange døre med hensyn til karrieremuligheder og generelt bidrage til at gøre elevernes liv mere givende.

At fastsætte en endelig pris for at få en kandidat i dette akademiske område er vanskelig fordi prisen ændres afhængigt af hvilket land en studerende planlægger at deltage i. Det er altid en god idé at gøre en smule forskning vedrørende undervisning og gebyrer, inden du forpligter dig.

Fordi hele spidsen for en kandidat på italiensk er at få en mere grundig forståelse af sproget, kan de afsluttende kurser forvente, at et stort antal både lokale og udenlandske arbejdspladser åbner op for dem. Nogle af disse kan omfatte human resources manager, lærer, tolk, oversætter til film undertekster og voice-overs, reklame udøvende og endda editor eller forfatter til populære verdensomspændende magasiner og andre publikationer. Denne grad er bestemt en alsidig, og karrieremulighederne for dem, der har opnået en, synes næsten uendelige.

Studerende kan vælge at tage kurser for denne grad lokalt eller rundt om i verden, men de kan også finde en lige grundig uddannelse på dette område online.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Sprog
 • Italiensk
Studieområde
 • Sprog (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger