Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Italiensk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Italiensk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Italiensk litteratur

En master 's grad er en avanceret grad, der typisk tjent inden for et til tre år. Færdiggørelse denne studium viser kompetence på et specialiseret område af fokus. Denne grad udbydes af en række gymnasier og universiteter.

Hvad er en Master i italiensk litteratur? I dette program, vil de studerende lære litteratur, historie og kultur er forbundet med Italien. De fleste studerende vil komme ind på dette program med en praktisk kendskab til det italienske sprog og vil fortsætte deres uddannelse i forståelse, læsning og tale sproget. Kurserne vil være specialiseret afhængigt af universitetet og den studerendes karriere, men kunne omfatte emner som ordforråd, historie, business eller kulturelle studier.

Undersøgelsen, kommunikation og interpersonelle færdigheder, der læres, mens du tjener en Master i italiensk litteratur er meget ønskeligt af mange arbejdsgivere.En kandidatuddannelse kunne hjælpe en person få adgang til mange mid-niveau og avancerede beskæftigelse positioner.

Omkostningerne ved en Master i italiensk litteratur vil variere afhængigt af mange faktorer. Nogle af de variabler, der pris indvirkning omfatter den type institution, der tilbyder den grad, det land, som skolen ligger i, hvor lang tid den studerende tager at gennemføre programmet, og hvorvidt den studerende deltager i refusion, der tilbydes af deres institution.

Fokus for undersøgelser vil afgøre, hvilken type karriere en studerende vil blive forberedt til med en Master i italiensk litteratur. Nogle fokusområder kunne omfatte erhvervslivet, uddannelse, lingvistik eller public relations. Jobs, der er afhængige af viden om sprog og kultur vil være fremtrædende. Positioner som oversætter, tolk, pædagog eller international forretningsmand eller kvinde kunne alle være tilgængelige med denne grad. Mange af disse positioner vil have mulighed for internationale rejser.

Ansøgning om en kandidatgrad kan gøres online i et par enkle trin. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.