Keystone logo

11 Kandidat Programmer i Japansk 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Sprog
 • Japansk
Studieområde
 • Sprog (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Japansk

  For dem, der allerede har afsluttet en bachelorgrad og ønsker at deltage i yderligere studier på et akademisk område eller få højere faglige kvalifikationer til at forfølge en bestemt karriere, tilbyder en kandidatgrad disse muligheder. Det er indgangen til studier på kandidatniveau.

  Hvad er en master på japansk? Denne grad inviterer eleverne til at foretage avanceret studie på japansk sprog med adgang til forskning og uddannelsesmæssige ressourcer. Kursusarbejde kan indebære læsning og oversættelse af japanske sprogtekster og klassisk japansk. Fokus er typisk på at fremme forståelse af sprog og kultur, herunder litteratur, filosofi og historie. Programmer kan også omfatte mundtlig og skriftlig japansk kommunikation, metoder til undervisning i sprog, tosprogethed, fonetik og planlægning og politik for undervisere.

  Studerende forfølge en kandidatgrad i japansk primært for at forbedre deres mestring af det japanske sprog og uddybe deres studier i japansk kultur. De kan skærpe deres mundtlige og skriftlige kommunikationsfærdigheder, lære effektive undervisningsmetoder og udjævne deres forskningsevner.

  Udgifterne til at studere en master i japansk varierer afhængigt af programmets længde, uddannelsesinstitutionen og hjemlandet. Grader på dette område kan tage to til fire år at tjene.

  Kandidater fra Master i japanske programmer kan blive eksperter på japansk sprog, kultur og samfund. De er ofte højt kvalificerede og uddannet til at undervise japansk på forskellige niveauer. Akademiske karriere som foredragsholdere og forskere er den mest sandsynlige mulighed, idet doktorgrader er det næste skridt efter afslutningen af ​​kandidatuddannelsen. Andre joboptioner kan omfatte rådgiver for internationale studier på udlandet i udlandet eller japanske sprogafdelinger og stillinger i virksomheder, hvor der er behov for flydende japansk.

  Der er online og i-person, campus-programmer til rådighed, med fuldtids- og deltidsindstillinger tilgængelige over hele verden for at opfylde dine planlægningsbehov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.