Keystone logo

114 Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Journalistik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Journalistik
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (114)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Journalistik

En dybere forståelse af dit fagområde kan opnås med en kandidatgrad. Du kan modtage intensive læringserfaringer, der kan føre til fremtidige muligheder for beskæftigelse.

Hvad er en Master i Journalistik? Det er et program, der lærer færdigheder i offentlig kommunikation til at dække en række historikemner fra aktuelle begivenheder til popkultur. Journalistik kan anvendes i alle typer medier fra online til udskrivning, og det er nødvendigt i denne internetafhængige verden. Nogle kurser i dette program kan omfatte PR, branding, marketing og skrivning. Du kan tage kurser, der dækker multikulturelle problemer over hele kloden. Der kan være flere hands-on klasser, der underviser journalistik i virkelige omgivelser.

Ved at tage dette journalistikprogram, kan du lære at skrive fagligt og annoncere effektivt. Du kan også lære at kommunikere i både forretningsmæssige og sociale aspekter af dit liv, hvilket giver flere muligheder for at dele et fællesskabs historier.

Hvis du er interesseret i dette program, skal du kontakte din skole for at få oplysninger om priser og gebyrer. Journalistik kan studeres internationalt. Skoler har ofte forskellige priser for kurser.

Der er mange karrieremuligheder som journalist med en kandidatgrad. Hvis du er lidenskabelig over pressefrihed, skal du overveje at blive en undersøgende journalist, journalist eller en avisredaktør. Hvert af disse job er hurtigt tempoet og fokuseret på nuværende tider. Public relations fagfolk og marketing specialister er i stor efterspørgsel, hvis du er interesseret i reklame og forretning. Hvis disse karriere ikke er for dig, overvej at blive en teknisk skriftlig leder eller en freelance skribent. Sportsforfattere, socialmediaspecialister og fotojournalister er også mulige valgmuligheder.

Gør lidt forskning for at finde online klasser og kurser for en Master i Journalistik. Der er mange skoler og universiteter, der har online grader. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.