Keystone logo

4 Kandidat Programmer i Jura Økonomisk jura Jura og finans 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Økonomisk jura
  • Jura og finans
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Kandidat Programmer i Jura Økonomisk jura Jura og finans

Studerende, der søger en kandidatgrad i jura og økonomi kan være aktuelle eller aspirerende juridiske fagfolk, der ønsker at udvide deres viden om det indbyrdes forhold mellem juridiske og finansielle metoder som den vedrører kommerciel, corporate og international finansiering.

&nbsp

Hvad er en Master i jura og økonomi? Det er en avanceret grad designet til at udvide en studerendes forståelse for moderne regnskabspraksis, internationale forretningstransaktioner, nye markeder og andre finansielle maneuverings gennem en juridisk linse. Studerende gennemføre et uddannelsesforløb, der kan omfatte selskabsret, bankstrukturer og regler, konkurs og kreditorernes rettigheder, offentlig regulering af forsikring, hedgefonde, kommercielle udlån og en introduktion til projekt finansiering. Dagens programmer dækker også følgerne af den finansielle krise i hele verden.

&nbsp

Der er utallige fordele ved at opnå en grad i jura og økonomi.Evnen til at forstå finansielle transaktioner i forhold til reglerne, og loven er uvurderlig for både regeringer og virksomheder. En vis grad lægger grunden til muligheder i værdipapirer, rådgivning, regulering og nøgle deltagelse i globale ikke-statslige organisationer.

&nbsp

Udgifterne til en kandidatgrad kan variere fra program til program. Den mest nøjagtige oplysninger om undervisning og gebyrer kan erhverves fra indlæggelser kontor på skolen efter eget valg.

&nbsp

Karriere, der kræver en dyb forståelse af de juridiske konsekvenser af den økonomiske aktivitet køre farveskala fra salg til den politiske beslutningsproces. I dag kan der være et større fokus end nogensinde på overvågning og analyse af den økonomiske aktivitet fra et juridisk perspektiv. Muligheder for grad-indehavere omfatter positioner i private equity, råvarer salg, fast ejendom finansiering, bankvæsen, projektfinansiering eller in-house råd til en finansielt selskab.En karrierevej i regeringen kan føre til en regulerende eller tilsynsfunktion i den amerikanske Federal Reserve Bank eller Internal Revenue Service, eller internationalt i Verdensbanken.

&nbsp

Invester i din fremtid med en kandidatgrad i jura og økonomi. Der er programmer til rådighed over hele verden, både på campus og online for større fleksibilitet. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.