Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 42 Kandidat i Kønsstudier 2023/2024

42 Kandidat Programmer i Kønsstudier 2023/2024

Oversigt

En master 's grad er en mulighed for at udvide og uddybe en ' s uddannelse i et bestemt område efter sin eksamen fra college. Mange erhverv kræver en mester 's grad i et beslægtet område, så de studerende med særlige karrieremål bør holde denne vej studie i tankerne.

&nbsp

Hvad er en Master i Gender Studies? Denne grad uddanner studerende om det komplekse spørgsmål om køn i det moderne samfund. Hvert program kan have et særligt fokus, som jura, socialt arbejde eller sociologi. Men alle Køn programmer deler målet om at forberede kandidater til meningsfulde karriere reagerer på samfundsmæssige forestillinger om køn. Kurser ofte komme ind på og indarbejde elementer af feministisk revisionistiske historie, intersektionalitet teori og politik.

&nbsp

Måske den mest bemærkelsesværdige fordel at opnå en master 's grad i kønsstudier er den øgede sociale bevidsthed pensum giver de studerende.En praktisk kendskab til køn og den måde, det fungerer i samfundet giver eleverne mulighed for at genkende lignende kulturelle mønstre og identificere uretfærdighed i dens mange former.

&nbsp

Omkostningerne i forbindelse med en Master i Gender Studies varierer afhængigt af skolens 's placering og størrelse. For de mest up-to-date estimater af indskrivning og registreringsomkostninger, kontaktforløb direkte gennem indlæggelser kontor.

&nbsp

Mange studerende kan spekulerer på, hvad en mester 's grad i kønsstudier har at byde på dem i form af karriere. Denne grad åbner døren til en bred vifte af erhverv, herunder fortsat forskning og undervisning inden for det akademiske miljø, politik og ret. Som kønsbevidsthed stiger, flere arbejdsgivere søger uddannede personer med en fast forståelse af kønsstudier som konsulenter. Selvom mange mennesker, som ikke har brugt tid på at studere køn ikke indser det, kønsforskning gælder for næsten alle områder, fra medier og filmvidenskab til sundhed.Køn er overalt, og kandidater fra disse programmer kan gøre værdifulde arbejde gør det mere synligt for offentligheden.

&nbsp

Kønsforskning har meget at tilbyde, og flere og flere studerende tilmelder i programmer hver dag. Brug vores søgbar database over skoler til at finde et program, der passer til dine mål og interesser. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Kønsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (42)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat