Keystone logo

17 Kandidat Programmer i Selvudvikling Karrierecoaching 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Selvudvikling
 • Karrierecoaching
Studieområde
 • Selvudvikling (17)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Selvudvikling Karrierecoaching

  En kandidatgrad er et kandidatniveau, der anerkender eleverne for specialiseret udvikling på deres områder. Studerende er i stand til at udvide deres viden og færdigheder til at blive bedre forberedt på at finde og udmærke sig i givende karriere. At opnå en grad kan generelt opnås inden for to år.

  Hvad er en Master i Karriere Coaching? Disse programmer er designet til at bygge på elevernes teoretiske forståelse af karriererådgivning og rådgivning og dyrke effektive måder at udnytte ressourcer til på professionelle arbejdspladsindstillinger. Kursusemner kan omfatte sund kommunikation mellem jævnaldrende, kommunikation i skriftlige formater, forskningsmetoder, psykologi, organisatorisk forskning og udvikling, teorier om læring, faglig etik og coaching i forretningsmæssige rammer. Nogle programmer kan have forudsætninger før optagelse.

  At opnå en karriere coaching grad kan give eleverne mange fordele. Evnen til at nedbryde faglige begreber til praktisk brug, at vide hvordan og hvornår man skal bruge tilgængelige ressourcer og demonstrere artikuleret og effektiv kommunikation er værdifulde færdigheder, som eleverne kan udnytte til sikring og fremskridt i vellykkede karriere.

  Programomkostninger kan variere efter hver institution og kursusvarighed. Udbudte studerende inviteres til at nå ud til skoler, der tilbyder deres valgprogram for mere detaljerede oplysninger om omkostninger og krav.

  Kandidater fra en kandidatuddannelse kan forvente at finde en bred vifte af potentielle karrieremuligheder. Nogle mulige jobtitler omfatter karriere coaches, rådgivere, rekrutterere, projektledere, karriere service koordinatorer, overgangsbusser, skole rådgivere, karriereudviklere, lærere og terapeuter. Mange karriere træner finder positioner inden for beslægtede områder som skoler og universiteter, veteranorganisationer, karrierehjælp, jobplaceringer, ungdomsorganisationer og forskellige typer virksomheder.

  Online, deltid og internationale kursusmuligheder er tilgængelige for studerende fra alle slags baggrunde. For at begynde at forfølge en grad, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.