Keystone logo

17 Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Miljømæssig bæredygtighed Katastrofeforebyggelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Miljømæssig bæredygtighed
  • Katastrofeforebyggelse
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Miljømæssig bæredygtighed Katastrofeforebyggelse

Efter at have modtaget en bachelorgrad, fortsætter nogle kandidater med at forfølge masteruddannelser. Disse programmer giver eleverne mulighed for at få en dybere forståelse for deres valgte emner. Ud over mere viden kan kandidatuddannelsen åbne højere betalende job end kun en bachelor.

Hvad er en mester i katastrofeforebyggelse? Disse kandidatuddannelser lærer eleverne hvordan man redder liv ved at forebygge og forberede sig på katastrofer. Studerende lærer at skabe offentlige og nonprofit systemer, der bekæmper virkningerne af ild, oversvømmelser, storme og andre naturkatastrofer. I disse programmer kan eleverne tage kurser om at analysere flere typer trusler, administrere første respondenter og skabe effektive sikkerhedsprogrammer. Studerende kan specialisere sig inden for områder som socialpolitik, post-katastrofehåndtering, bæredygtig ombygning og katastrofens økonomi.

Kandidater med en Master i katastrofe Forebyggelse har typisk en grundig forståelse for sikkerhed, som kan være en livreddende færdighed i mange situationer. Desuden lærer disse elever at organisere store grupper af mennesker, selv i de bedste forhold. Studerende kan også få krisehåndteringsfærdigheder, som enhver arbejdsgiver måtte have brug for.

Omkostningerne ved at opnå en Master i katastrofeforebyggelse afhænger af mange uafhængige faktorer. For eksempel kan skoler i forskellige lande have meget forskellige undervisningsrater. Desuden opkræver nogle universiteter forskellige gebyrer for lokale studerende. Prospective studerende bør konsultere hvert institut for at forstå programomkostningerne.

Regeringer på føderale, statslige og lokale niveauer har alle brug for katastrofeforvaltningspersonale, og kandidater med en master i katastrofeforebyggelse er velegnede til disse roller. Som katastrofe- og forebyggelseschefer udarbejder disse fagfolk og overvåger systemer til redning af liv og ejendom, når katastrofer rammer. De kan styre hele hold af respondenter. Kandidater med denne grad kan også arbejde for nonprofit organisationer, der er på scene efter større katastrofer at hjælpe med opsving.

Desværre sker katastrofer overalt til verden. Som sådan tilbyder mange regioner kandidatuddannelser på dette område. Studerende kan vælge at studere lokalt, i et andet land eller endda online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.