Keystone logo

8 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Fysik Kernefysik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Fysik
  • Kernefysik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Fysik Kernefysik

Efter at have gennemført en bacheloruddannelse er det almindeligt, at eleverne forfølger en kandidatgrad. Denne type kandidatuddannelse uddanner normalt kandidater til bestemte karriereområder.

Nogle ambitiøse studerende kan undre sig over, hvad der er en Master i Kernfysik. En kandidatgrad i kernefysik fokuserer typisk på forskning inden for området og får en forståelse af teknologi og sikkerhed. Kurser i studier og forskning kan omfatte emner af sjældne isotoper, sjældne reaktioner, nuklear fission og levetider for nukleare stoffer. Sådanne programmer bør føre til større forståelse af bredere temaer, såsom hvordan elementerne i universet blev dannet først.

Efter at have afsluttet en kandidatgrad i kernefysik, har studerende typisk opnået en række praktiske færdigheder, herunder evnen til at analysere data og drage konklusioner. Derudover skal eleverne kunne bruge værktøjer og teknologi sikkert til bedre at forstå kerneprocesser og gennemføre laboratorieforskning på området.

En kandidatgrad i kernefysik kan tage to år at afslutte, afhængigt af om kurset gennemføres på helt eller deltid. Begge muligheder er typisk tilgængelige for studerende, der ønsker at vælge deres egen tidsplan og kan påvirke de samlede omkostninger ved at opnå graden.

Et par karrierer, der kan resultere i en Master of Nuclear Physics, omfatter arbejde som en atomtekniker, en atomfysiker eller en medicinsk atomfysiker. Kerneingeniører udfører typisk forskning i laboratorier og kan arbejde på stedet ved kraftværker, i industri, inden for luftfartsindustrien eller med militæret. Kernefysikere gør derimod typisk mere teoretisk arbejde i laboratorier. Deres arbejde kan fokusere på områder som brugen af ​​nuklear energi i kommunikation, sundhedspleje, elektronik eller rumfart. Medicinske kernefysikere specialiserer sig i medicinske konsekvenser af atomenergi til behandling og opdagelse af sygdomme og lidelser.

Master 's programmer i kernefysik tilbydes i forskellige lande over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.