Keystone logo

27 Kandidat Programmer i Energistudier Energiteknologi Kernekraftteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Energistudier
  • Energiteknologi
  • Kernekraftteknologi
Studieområde
  • Energistudier (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Energistudier Energiteknologi Kernekraftteknologi

Studerende, der forfølger en kandidatgrad søger at øge deres viden og færdigheder i et bestemt område af undersøgelsen. De fleste programmer kræver en bachelor-grad i et beslægtet disciplin. En Master i Nuklear Energi kan give en konkurrencefordel til en karriere inden for området.

Hvad er en Master i Nuclear Energy Engineering? Program undersøgelser består af viden og færdigheder i forbindelse med nuklear teknologi og politik. Kurserne kan omfatte reaktor fysik, nukleart brændsel og materialer, brændstof cyklus, affaldshåndtering og sikkerhed. Drøftelser af de økonomiske, sociale og politiske situation for atomkraft forberede kandidater til en globaliseret industri. Studerende tilegne sig færdigheder i teknik og drift af nukleare systemer, overvågning og fremstillingsprocesser, regler og bestemmelser, tekniske kriterier og sikkerhed design. Instruktion i relationerne mellem disse områder giver mulighed for at udvise lederskab i tværfaglige projekter.

På det personlige plan, at fordelene ved graden omfatte udvikling af karrieremuligheder foruden evnen til at deltage i udvikling og forbedring af systemerne. Både arbejdstagere og offentligheden kan drage fordel af bedre sikkerhedsmetoder og forbedret teknisk design.

Programmer er tilgængelige på verdensplan, og omkostningerne varierer efter placering og pensum. Eleverne skal forske deres muligheder for at afgøre, hvilken løsning der bedst opfylder deres mål.

Atomkraft bruges i mange lande rundt om i verden, der giver et alternativ til fossile brændstoffer i møde den voksende efterspørgsel efter el. Fagfolk er behov for i lande, hvor udviklingsplanerne gennemføres, samt på steder, hvor atomkraft i øjeblikket udnyttes. Kandidater er ansat af forsyningsselskaber, laboratorier, konsulentfirmaer, plante designe virksomheder og offentlige og private organer.Jobs omfatter design engineering og udvikling, forskning undervisning, projekt eller service management og drift af anlægget. Ud til området for elproduktion, er der behov for eksperter kerneenergi inden for medicin, landbrug, produktion og sikkerhed.

For at fremme din karriere i dette udfordrende globale industri, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.