Keystone logo

13 Kandidat Programmer i Kinesisk 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Sprog
 • Kinesisk
Studieområde
 • Sprog (13)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Kinesisk

  Ud over en bachelorgrad, er en kandidatgrad indgangsstedet i kandidatstudiet og tilbyder dybere fokus på et fagligt emne eller et fagområde. Folk kan forfølge kandidatuddannelser med det formål at efterhånden studere for en doktorgrad eller udvidelse karrieremuligheder, eller rent ud af interesse.

  Hvad er en mester på kinesisk? Graden byder på kulturel og intellektuel bevidsthed om både Kina i landet og dets sprog. Studerende kan have emnevalg, som de kan fokusere på, såsom litteratur, historie, lingvistik, kultur eller pædagogik. Fortolkning og oversættelse er andre mulige områder, især hvis den studerendes kompetence på sit modersmål er stærk. De med mere faglige interesser kan også tage kurser i erhvervslivet, økonomi, økonomi, teknologi, lov og medier.

  En kandidat i kinesisk program hjælper med at styrke analytiske evner og kommunikationsevner. Kandidater fra denne type program kan også være yderst kvalificerede til at undervise og give træning.

  Udgifterne til Master i kinesiske uddannelser varierer afhængigt af programmets længde, uddannelsesinstitutionen tilbyder den, og hvor den er placeret. Kandidatuddannelsen varer normalt fra et til tre år.

  Karriere muligheder vil sandsynligvis være rigelige for Master i kinesiske kandidater, som Kina fortsætter med at vokse som en verdensmagt. De kan komme ind i forskellige stillinger i akademiet, regeringen, konsulentvirksomheden, erhvervslivet, nonprofitorganisationer eller uddannelse. De med litteratur og sprogundervisning baggrunde kan blive kinesiske sprogpædagoger eller sprogspecialister. Oversætter og tolkstillinger kan også findes i private virksomheder, offentlige servicebrancher og forskellige internationale agenturer. Andre kan ønske at forfølge akademisk karriere ved at fortsætte deres studier gennem et ph.d.-uddannelsesprogram.

  Kandidatuddannelsen i kinesiske uddannelser er tilgængelig over hele verden, enten på universitetsbiblioteker eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.