Keystone logo

13 Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Kinesiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Kinesiske studier
Studieområde
  • Humaniora (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Kinesiske studier

En kandidatuddannelse kommer med mange fordele, hvoraf en af ​​de største er en avanceret viden i ens valgte studieområde. En post-graduate grad har potentialet til at udvide sine karrieremuligheder og fremskynde udviklingen.

Hvad er en kandidat i kinesiske studier? Dette program fokuserer på at uddanne personer om den kinesiske kultur fra fortid og nutid. Takket være en lang række sprog, dialekter, historie og politik er den kinesiske kultur en rig og varieret. Af denne grund kan kurser fokusere på en række disciplinære perspektiver, der sigter mod at udvikle disciples viden og forståelse af Kina som det engang var, og landet som det er i dag. Derudover kan instruktører søge at sætte kinesiske filosofier og overbevisninger i global sammenhæng for en mere grundig og relevant forståelse.

Personer, der gennemfører en grad på dette område, har tendens til at gå væk med mange positive træk, såsom en dybere forståelse af kulturer og mennesker, der ikke er deres egne. De kan også demonstrere flersprogede evner såvel som stærk argumentation og analyse. Hvert af disse træk kan vise sig at være gavnligt inden for forskellige områder og i ens personlige liv.

Udgifterne til en uddannelse i kinesiske studier varierer fra skole til skole og er afhængig af mange faktorer. Hvor en skole er placeret, om kurser er online eller i klasseværelset og varigheden af ​​et program, kan alle påvirke de samlede omkostninger.

Personer, der opnår en grad i studiet af kinesisk kultur, kan have et overraskende antal karrieremuligheder. Mange stillinger kræver den færdighed, som elever i området har en tendens til at besidde, og en kandidat kan finde lukrative muligheder i offentlige myndigheder, akademiske institutioner og virksomheder over hele kloden. Nogle job titler kandidater fra programmet kan have omfatter oversætter, udenlandsk diplomat, tolk, udenlandsk korrespondent, international marketing specialist, finansiel rådgiver eller udenlandsk konsulent / analytiker.

Mange forskellige universiteter tilbyder en uddannelse i kinesiske studier, men hvor eleverne vælger at gå afhænger af deres placering og tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.