Keystone logo

18 Kandidat Programmer i Uddannelse Kognitiv videnskab 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Uddannelse
 • Kognitiv videnskab
Studieområde
 • Uddannelse (18)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Uddannelse Kognitiv videnskab

  En kandidatgrad giver eleverne mulighed for at opnå omfattende viden inden for et bestemt område og giver mulighed for at gennemføre mere grundig forskning. En kandidatgrad er påkrævet for dem, der er interesseret i at opnå en ph.d.

  Hvad er en Master i kognitiv videnskab? Kognitiv videnskab er et bredt emne, der udforsker forskellige aspekter af hjernen, herunder tænkning, læring og informationsbehandling. Personer, der forfølger en kandidatgrad på dette område, kan studere og afslutte forskning på en række emner, såsom psykologi, computermodellering, hjerneafbildning og sprogindsamling. Fordi et bredt spektrum af fokusområder er til rådighed, bør potentielle programdeltagere undersøge, hvilke skoler der tilbyder det specifikke område, de gerne vil specialisere sig i.

  En kandidatgrad i kognitiv videnskab kan hjælpe kandidater med at udvikle stærke færdigheder, der kan gavne dem hele livet. Enkeltpersoner vil sandsynligvis udvikle stærke forsknings- og analytiske færdigheder samt problemløsende evner. En større forståelse for menneskelig adfærd kan også forbedre lederskabsfærdigheder.

  Omkostningerne ved at forfølge en Master i Kognitiv Videnskab vil i vid udstrækning afhænge af det specifikke program og den skole, den studerende vælger, samt studiens varighed. Det tager normalt et til to år at afslutte denne grad.

  At opnå en Master i kognitiv videnskab kan gøre det muligt for modtagere at forfølge adskillige karriereveje afhængigt af det specifikke ekspertiseområde. Enkeltpersoner kan finde beskæftigelse i en række brancher, herunder statslige organer, nonprofit sektor og uddannelse. Personer med denne særlige grad kan ansættes i ledelse, forskning og postkursus undervisningsstillinger. Eksempler på specifikke potentielle jobtitler omfatter forskningsanalytiker, teknisk forfatter, webudvikler og marketingassistent.

  Både online og on-campus programmer findes over hele verden. Når du har valgt det specifikke fokus, du ønsker at forfølge, skal du søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.