Keystone logo

126 Kandidat Programmer i Kompositionsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Humaniora
 • Kompositionsstudier
Studieområde
 • Humaniora (126)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Kandidat Programmer i Kompositionsstudier

  Efter at have modtaget en bachelorgrad, kan man forfølge en kandidatgrad for videre studier og eksamen i et fagområde eller faglig interesse. Det er det første niveau af graduate videnskabelig virksomhed inden man når doktorgradsniveau og arbejder som enten et skridt i retning af en akademisk karriere eller giver uddannelse til en karriere.

  Hvad er en kandidat i sammensætningsstudier? Denne grad fokuserer på at lære håndværket af kreativ skrivning og give praksis samt instruktioner om teknikker i forskellige skriftlige stilarter og former. Nogle kurser kan omfatte fiktionskrivning, screenwriting, hvordan man underviser kreativ skrivning i skoler, kunstadministration, poesi, skriveværksted og litteratur. Der kan være meget fokus på at skabe dit skriftlige arbejde, hvad enten det er en bog med fiktion eller poesi, som tjener som dit endelige projekt eller tilsvarende af en kandidats speciale.

  De vigtigste fordele for de studerende, der gennemfører en Master i Composition Studies-programmet, er at forbedre deres skrivning og at gennemføre større skriftligt arbejde, der kan publiceres. Udover at skærpe skrivefærdigheder udvikles kritisk tænkning og samarbejdsfærdigheder yderligere, så lærere kan håndtere problemer og arbejde med andre på forskellige projekter.

  Programomkostningerne varierer og afhænger almindeligvis af programmets længde, dens placering og det land, hvor den er baseret. De fleste grad valgmuligheder løber mellem et til tre år, men tillader enten fuld eller deltids deltagelse.

  Indehavere af kandidatgrad i sammensætningsstudier forfølger generelt karriere som kreative forfattere, men kan også fungere som funktionskritikere, journalister, manuskriptforfattere til radio eller tv, rejseforfattere, nonfiction-forfattere eller i andre erhverv, hvor skrivning er det primære jobkrav. De kan også blive kreative skriftlærere på gymnasier og universitetsniveau eller forfølge yderligere kandidatstudier på ph.d.-niveau.

  Master i komposition Studier programmer findes i mange universiteter spredt over hele kloden. Der er både campusbaserede og online uddannelsesprogrammer, så du kan undersøge og vælge den der bedst passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.