Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 31 Kandidat i Konservator 2023

31 Kandidat Programmer i Konservator 2023

Oversigt

En kandidat er en kandidatgrad, der viser, at en studerende har modtaget avanceret uddannelse på sit valgte område. Taget efter at have modtaget en bachelorgrad, kan dette program tage fra et til fire år at fuldføre.

Hvad er en mester i bevarelse? Dette uddannelsesprogram fortsætter, hvor bacheloruddannelsen afgår, med fokus på avancerede forskningsfærdigheder og mere indviklede emner. Du vil lære at udføre forskning på og bevare vigtige kulturobjekter, der er skabt af sten og træ, sammen med dekorative overflader. Yderligere materialer, der bruges til at oprette disse tredimensionale stykker, omfatter keramik og gips, som du også vil lære at bevare.

Med så mange oplysninger, der er tilgængelige på internettet i dag, er det vigtigt at lære, hvordan man forsker, og hvor ellers at søge information om de objekter, du vil arbejde med. Avancerede forskningsevner er eftertragtede på mange områder.Du kan også lære at planlægge og udføre langsigtede projekter i dette program og opnå værdifulde projektledelsesevner.

Skoler rundt om i verden tilbyder en Master i Bevarelse, og studieomkostningerne varierer fra hver institution. Du skal kontakte skolen direkte for at få flere oplysninger om omkostninger.

At lære om de metoder, der bruges til at skabe kunst i alle dets former, vil give dig en dybere forståelse for kulturelle praksis, der kan føre til en række karriere. Du kan godt lide at arbejde som kurator for et museum eller selskab. Efterhånden som du bliver mere ekspert på dit område, kan du vælge at arbejde som ejendomsvurderer, antikvitetsforhandler eller administrere et kunstgalleri. I udgivelsesfeltet kan du lide at skrive eller redigere artikler og / eller bøger.

Du kan gennemføre en Master of Conservation program gennem en række online skoler og nyd studere hjemmefra.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Kunst
  • Konservator
Studieområde
  • Kunststudier (31)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat