Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Kandidat i Koreansk 2023

6 Kandidat Programmer i Koreansk 2023

Oversigt

En kandidatgrad kan hjælpe eleverne med at bygge videre på deres eksisterende viden ved at give dem mulighed for at forbedre deres færdigheder. Programmerne varer typisk et til to år. Denne akademiske legitimation kan tilbyde elever specialiseret viden og en klar fordel, da de forbereder sig på at tage deres karriere til næste niveau.

Hvad er en mester på koreansk? Denne grad er designet til at forbedre elevernes nuværende viden om og interesse for koreanske studier. Uanset om det er fokus på de økonomiske faktorer, der påvirker Koreas halvø eller en analyse af koreansk litteratur, kan en mere fokuseret forståelse for Korea hjælpe eleverne med at opnå markedsmæssige færdigheder. Nogle studerende kan have mulighed for at leve eller studere i landet som en del af deres træning.

Studerende, der modtager en kandidat på koreansk kan erhverve en specialiseret forståelse af koreansk økonomi, politik, sprog og kultur. De kan også lære at analysere tidligere begivenheder og anvende viden til aktuelle realiteter. Disse færdigheder kan hjælpe eleverne til at blive mere kulturelt følsomme og villige til at arbejde og leve i det globale samfund.

Udgifterne til en kandidatgrad varierer. Det afhænger af institutionen, programmets varighed og andre faktorer. Prospective studerende opfordres til grundigt at forsker forskellige universiteter, så de kan finde de rigtige uddannelser.

Mange mennesker, der modtager en mester i koreansk, finder karriere i en vis kapacitet vedrørende Korea. Eksempler omfatter job som analytikere, oversættere eller kommunikationsdirektører med multinationale, private eller offentlige institutioner. I disse stillinger kan kandidater give en unik forståelse af landet, dets folk og kultur. Nogle af disse karriere tillader dem at anvende deres viden om koreanske interesser til en større sammenhæng, hvad enten det drejer sig om økonomiske forbindelser, politik eller medier.

Der er universiteter over hele verden, der tilbyder en mester på koreansk. For dem der søger et mere fleksibelt program, er der også online muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Sprog
 • Koreansk
Studieområde
 • Sprog (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger