Keystone logo

45 Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Kreativ industriledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Kreativ industriledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (45)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Ledelsesstudier Kreativ industriledelse

  En kandidatgrad er en avanceret akademisk præstation uddelt til dem, der med succes gennemfører et forudbestemt studieforløb i et givet område eller industri, og bruges ofte som en skridt for at opnå en højere løn eller mere avanceret grad.

  Hvad er en Master i Creative Industries Management? Denne grundige og omfattende kursusstudie tager cirka to år at fuldføre for de fleste studerende og lærer dem en række kritiske færdigheder, der er nødvendige for at dukke op som leder inden for udøvende, visuel og interaktiv kunst. Studerende i en kreativ industri ledelse kandidatuddannelsen bør forvente en grundig undersøgelse af markedsføring, ledelse, finansiering, projektledelse og love og etik som de vedrører medier, reklame, kunst og spil.

  Succesfulde kandidater fra en kandidat i Creative Industries Management program er forberedt på succes i en bred vifte af rentable globale stillinger, og er generelt i stand til at styre højere lønninger end dem, der mangler grader, eller dem, der kun besidder bachelorgrader.

  Der er ingen forudbestemt pris for at gennemføre et sådant program. I stedet er undervisning baseret på flere faktorer, blandt dem prestige i skolen, der tilbyder programmet og størrelsen og den geografiske region, gennem hvilken den tages.

  Studerende, der med succes har opnået en Master i Creative Industries Management, er udstyret med de nødvendige færdigheder til at påtage sig et bredt udvalg af globale positioner inden for medier og kreative industrier. Mange gradhavere fortsætter med at arbejde inden for samfundskunst, uafhængige medieorganisationer, webdesignfirmaer eller i spil, mens andre fokuserer deres opmærksomhed på andre områder, der sætter pris på stærke iværksætterkompetencer som bank og finans. Andre bruger dog graden som et middel til at opnå en endnu højere.

  Talrige uddannelsesmuligheder findes globalt for dem, der ønsker at få en kandidatgrad i kreativ industri ledelse. Mange studerende i fjerntliggende områder vælger at tilmelde sig onlineprogrammer på grund af den høje grad af fleksibilitet, de tilbyder. Vores database er et godt sted at udforske de mange uddannelsesmæssige muligheder, der findes, så søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.