Keystone logo

37 Kandidat Programmer i Kreative kunstfag 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Kreative kunstfag
Studieområde
  • Kunststudier (37)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Kreative kunstfag

Studerende, der søger at forbedre deres karrieremuligheder, skifte til et andet felt eller blot opnå personlig opfyldelse kan opnå en kandidatgrad. Mange institutioner tilbyder fuld tid og deltid programmer.

Hvad er en kandidat i kreativ kunst? Der er en bred vifte af master 's programmer, der fokuserer på at forbedre individernes kunstneriske evner, herunder maleri, tegning, skrivning, fotografering og skuespil. Uanset hvilket område en studerende beslutter sig for at komme ind, kan han eller hun forvente en grundig undersøgelse for at finjustere deres disciplin. Studerende kan studere historiske tidspunkter for kunstbevægelser og forskellige teknikker til at gennemføre projekter eller udvikle en portefølje. Mange programmer tilbyder praktikophold, hvor eleverne kan få en meningsfuld livserfaring.

Studerende, der gennemfører dette program, får tilfredshed med at forbedre deres kritiske tænkning, problemløsning og teamsamarbejdsfærdigheder.De lærer at skabe meningsfuldt arbejde, samt hvordan man effektivt kan arbejde sammen med andre, hvilket kan være meget værdifuldt i mange brancher.

Udgifterne til en Master i kreativ kunst afhænger af institutionen. Programmets længde kan variere drastisk, fra et år til flere år. Det anbefales, at eleverne kontakter et institutions administrationskontor for at se om omkostningerne opfylder deres budgetter.

Kandidater fra en kandidat i kreativ kunst forlader med en forbedret evne til at udføre deres kunstneriske håndværk. Mange kan styre hold eller endda starte organisationer. Nogle bliver professionelle kunstnere, der sætter deres arbejde til salg online eller i butikker. Andre er rekrutteret i organisationer for at blive professionelle fotografer, forfattere, grafiske designere eller ordførere. Undervisning i offentlige og private universiteter eller gymnasier er også en populær vej; Andre beslutter at tilbyde privatundervisning på en-til-en.

Der er mange muligheder for at opnå denne grad tilgængelig over hele verden.For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.