Keystone logo

75 Kandidat Programmer i Jura Strafferet Kriminologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Strafferet
  • Kriminologi
Studieområde
  • Jura (75)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Jura Strafferet Kriminologi

Mange studerende ønsker at have den specialiserede viden om deres karrierefelt, som en kandidatuddannelse tilbyder. Tilgængelig for alle, der har afsluttet en bachelorgrad, kan denne type program kvalificere eleverne til en række engagerende, højtbetalende job.

Hvad er en kandidat i kriminologi? Designet til at give eleverne en omfattende forståelse af det strafferetlige system, dækker denne type program forskellige emner som forensik og kriminel psykologi. Studerende kan lære at undersøge effektivt for at afdække skjulte kriminelle baggrunde, eller de kunne tage klasser om sikkerhed. Hvert kursus giver eleverne specialiseret viden om kriminalitet, fra hvordan en kriminel tænker på lovens historie.

Når de er indskrevet i et Master i Kriminologi-program, kan de udvikle en række kritiske færdigheder, der kan hjælpe dem i både deres karriere og deres personlige liv. Forsknings- og analytiske færdigheder kan føre til kampagner og endog lønstigninger, mens kritiske tænkningskompetencer kan hjælpe eleverne i jobbet eller i hjemmet.

Prisen på en kandidatuddannelse varierer mellem skoler, fordi hver enkelt har sine egne studieomkostninger og gebyrer. Faktorer såsom hvor lang tid programmet tager for at fuldføre, og om kurser er taget på campus eller online, kan også påvirke omkostningerne.

Studerende, der har en Master i Kriminologi, kan få adgang til en bredere vifte af interessante job end en, der kun har en bachelorgrad. Dem med denne slags baggrund kan vælge at arbejde i retshåndhævelse som enten en politibetjent eller en detektiv, eller de kunne vælge at arbejde bag kulisserne som retsforsker eller konsulent. Nogle kan godt lide at blive foredragsholdere og undervise materialet til kommende studerende. En baggrund i kriminologi kunne også kvalificere en studerende til at arbejde i sikkerhed.

Fordi universiteter forstår, at mange studerende, der er indskrevet på et kandidatuddannelse, er jongleringstjenester og familier med deres uddannelse, har mange skoler begyndt at tilbyde online klasser for at give eleverne mere fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.