Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 19 Kandidat i Krisehåndtering 2023

19 Kandidat Programmer i Krisehåndtering 2023

Oversigt

Kandidatuddannelsen er en kandidatgrad designet til at opbygge faglige færdigheder og ekspertise inden for kerneområder, som erfarne fagfolk skal fuldt ud erhverve. Graduate programmer bygger på forudgående erfaring og uddannelse for at berige en studerendes eksisterende færdighedssæt og give specialiserede tilføjelser, der passer til specifikke akademiske og karriere mål.

Hvad er en Master i Emergency Management? Denne type program kan tage et par forskellige retninger af fokus, fra en infrastrukturel og reparationsorienteret til en medicinsk / triage holdning og forsøger at opretholde borgerlige orden. I sidste ende dækkes alle disse aspekter normalt i kurser, men der kan være nogle forskelle på centrale programkomponenter på tværs af skolerne. Derfor er det vigtigt at undersøge hvert program, du overvejer.

Studerende, der forfølger denne bane, vil finde ud af, at det hjælper med at skærpe centrale faglige kompetencer, såsom langsigtet beslutningstagning, implementering af politikker og bedømmelsesevner. Disse er kernen i enhver vellykket tilgang til nødhåndtering og forbereder eleverne til at bevæge sig ind i nøglebeslutningsroller på området, da de fremmer deres karriere.

De fleste programmer inden for dette område er designet til at tage to år for den gennemsnitlige fuldtidsstuderende at færdiggøre, selv om der er en vis variation mellem lande. Forudsigelse af programudgifter bliver vanskeligere, fordi undervisningen varierer ikke kun fra skole til skole, men også fra land til land.

Emergency Management karriere omfatter stillinger som embedsmænd på forskellige niveauer i lande rundt om i verden. Kandidater er også søgt som programkoordinatorer og projektledere for internationale hjælpeorganisationer. Ansøgere med en Master i Emergency Management kan også kvalificere sig til roller som internationale hjælpehjælper i anden kapacitet af de samme organisationer.

Du kan nemt finde grader i nødhåndtering online ved at tjekke kursustilbudene på de bedste offentlige skoler over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Krisehåndtering
Studieområde
 • Ledelsesstudier (19)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat