Keystone logo

129 Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Kristendomsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Kristendomsstudier
Studieområde
  • Humaniora (129)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Teologi Kristendomsstudier

Mange bachelor grad indehavere vælger at vende tilbage til de videregående uddannelser til at forfølge en kandidatgrad, som er en avanceret uddannelsesniveau tildelt efter omkring to eller tre års intensive studier af et givet emne.

Lige hvad er en Master i kristne Studies? Dette grundigt program involverer typisk tæt gennemgang af Bibelen og dens forskellige lære og doktriner, med stor opmærksomhed ofte gives til emnet som det Gamle Testamente, Det Nye Testamente, evangelierne og generel kristen teologi. Yderligere opmærksomhed ofte givet til emner, herunder eskatologi, soteriologi, helliggørelse og ekklesiologi. Mange programmer også fokusere på evangelisering, bibelsk kommunikation, kristne kulturelle overvejelser og det åndelige liv, blandt beslægtede områder.

Mange kandidater af kristne undersøgelser programmer rapporterer bedre trivsel og flere jobmuligheder efter at sikre den avancerede grad.De fleste colleges og universiteter kræver også kandidatgrad for at undervise i kristendomskundskab på det kollegiale niveau.

Der er ikke nogen forudbestemt omkostninger for at opnå en Master i kristne Studies. Fordi selvfølgelig omkostninger varierer på grund af faktorer såsom hvor kurset udbydes, skal eleverne forbinde med indskrivning kontor hver skole de overvejer for præcis information.

Der findes mange karrieremuligheder for dem, der reelt tjener kandidatgrader i kristendomskundskab. Almindelige karriereveje omfatter den for en gejstlige medlem eller ministerium direktør, mens andre går på at arbejde for nonprofit institutioner med kristne bånd eller påvirkninger. Mange kandidater går videre til at udføre missionering i en række globale indstillinger, mens andre går på at undervise kristne studier i forskellige miljøer, herunder gymnasier, skoler eller religiøse organisationer og institutioner.

Vores database er et godt sted at starte forbinder med administratorer af de mange online kristendomskundskab programmer, der tilbydes af skoler over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.