Keystone logo

5 Kandidat Programmer i Teknologi IT Kryptografi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • Kryptografi
Studieområde
  • Teknologi (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Teknologi IT Kryptografi

En kandidatgrad kan udvide karrieremuligheder for kandidatstuderende. En ph.d.-uddannelse og visse specialstillinger kræver en kandidatgrad som en del af stien fremad.

Hvad er en Master i kryptografi? Studerende bruger deres tid til at lære datalogi, anvendt matematik og selv engineering. Kurser underviser lærde computer arkitektur, algoritmer, sandsynlighedsteori, Java, C, principper for asymmetrisk kryptografi og meget mere. Studerende lærer at arbejde med sikkerhedssystemer og cifre. Grundlaget for styring af informationssikkerhed, kryptografi og kommunikationssystemer er også undervist. Programdeltagere vælger mellem flere valgfrie kurser for specifikke karriereinteresser, når fundamentet og de krævede klasser er færdige. Programmet tager to år at afslutte for de fleste.

Ved spredning af computere er kryptering af følsomme oplysninger en nødvendig færdighed for alle, der arbejder inden for informationsteknologi, samt beskyttelse af personlige oplysninger. Mundtlig og skriftlig præsentation og argumentation færdigheder undervises i løbet af forberedelsen af ​​eleverne i deres relationer på arbejde og hos kunder.

Inden der træffes beslutning om et program, er det klogt at grundigt undersøge institutionen og programmet for at bestemme de samlede omkostninger. Nogle gange varierer omkostningsfaktoren afhængigt af økonomien på det tidspunkt, hvor programmet starter.

Med en kandidat i kryptografi kan kandidater beslutte at blive universitetsprofessorer, sikkerhedskonsulenter eller finansielle konsulenter. Mange har flyttet op ad stigen i deres nuværende datasikkerhedspositioner, som bliver kryptanalytikere og kryptografer. Yderligere potentielle jobtitler omfatter data dekoder, krypteringsekspert, signaler analytiker og meddelelsesdekoder. Mange stillinger kræver en kandidatgrad for den kombination af datalogi og matematik, der er nødvendig for at udføre. Landskabet med cybersikkerhed job ændrer sig hurtigt, hvilket giver yderligere muligheder for kandidater at forfølge.

Forsøg din grad hjemme eller i udlandet, online eller i klassen, afhængigt af det valgte program. Start søgningen til dit program under og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.