Keystone logo

26 Kandidat Programmer i Fødevarestudier Gastronomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Fødevarestudier
  • Gastronomi
Studieområde
  • Fødevarestudier (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Fødevarestudier Gastronomi

Efter uddannelsen af ​​de studerende, master 's grader hjælpe eleverne finpudse deres karrieremål og ekspertise i et område af undersøgelsen. Kandidater fra disse programmer kan beslutte at begynde en karriere inden for deres felt, eller gå på at søge endnu højere uddannelse.

Hvad er en Master i Culinary Arts? Denne grad er designet til studerende, der håber at opbygge en karriere som kokke og andre eksperter mad arbejdstagere. Nogle programmer er specifikke for bestemte køkkener, mens andre er mere generelle. I begge tilfælde er kursusaktiviteter normalt madlavning-intensive, mens du stadig indarbejde vigtige teoretiske elementer. For eksempel er de studerende ofte forpligtet til at gennemføre kurser i ernæring, grundlæggende kemi, mad design, smage teknikker og vin parring.

Bortset fra den fordel, at lære de værdifulde og omsættelige færdigheder kulinarisk kunst, denne vej studie har en anden fordel.Eleverne lærer om værdien af ​​friske og sunde råvarer, og er således godt rustet til at skabe sunde, gourmet mad til sig selv og deres familier.

Hver Master i Culinary Arts program vil have en anden pris. Undervisningen, samt tilmelding og registreringsafgifter, varierer fra skole til skole baseret på placering. Kontakt de enkelte skoler direkte for mere information.

Studerende med en passion for mad kvalitet er godt tjent med denne vej studie, da det sætter dem op for en række fødevarerelaterede erhverv. Måske bedre end nogen anden grad, en Master i Culinary Arts forbereder kandidater til en vellykket og givende karriere som gourmet kokke, bagere, køkken og restaurant. Disse er krævende karriere med en stor plads til avancement, og mange kandidater fra disse programmer er gået langt i fødevareindustrien.

Hvis du er interesseret i at indskrive i en Master i Culinary Arts program, der er mange valgmuligheder til rådighed for dig i hele verden.Vores søgbar database over skoler kan være et nyttigt ressource for, hvilke program der bedst opfylder dine behov. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.