Keystone logo

57 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Kulturstudier Kulturarvsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Kulturstudier
  • Kulturarvsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (57)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Kulturstudier Kulturarvsstudier

Forøg dit indtjeningspotentiale og karrieremuligheder med en kandidatgrad. Disse avancerede akademiske legitimationsoplysninger kan forberede dig til at forfølge en ph.d.-grad eller arbejde på et nyt felt. De fleste programmer varierer fra et til to år i længden.

Hvad er en Master i Heritage Studies? Programmerne giver en grundig undersøgelse af verdens heritages både immaterielle og håndgribelige. Studieretninger kan variere fra lokal til global og primært fokusere på kulturbevægelser, objekter, traditioner og praksis. Studerende kan vælge valgfag for at opnå yderligere ekspertise inden for visse områder. Kurset kan omfatte multikulturelle, flersprogede, multietniske og multinationale grupper. Den viden, der er opnået, hjælper eleverne med at lære de forskellige kulturelle forskelle og analysere kulturelle, politiske og sociale handlinger.

Studerende i et uddannelsesprogram kan finpudse mange nyttige færdigheder. Offentlige taler er en færdighed, der kan komme på tværs af mange aspekter af livet fra arbejde til frivilligt arbejde til samfundets opsøgende. Akademisk skrive- og forskningsfærdigheder kan hjælpe elever i den akademiske verden og virksomheder.

Omkostningerne ved deltagelse varierer afhængigt af institutionen, programlængden og andre faktorer. Undersøg variablerne før du træffer en beslutning om det rigtige program.

De fleste studerende med en Master i Heritage Studies tager en traditionel akademisk rute med fokus på forskningsprojekter, curating og arkivering. Museer og arkivinstitutioner kan give beskæftigelsesmuligheder for kandidater. Studerende har også forgrenet sig uden for de traditionelle og forfulgte job som public relations direktører, tv-stationer, marketing analytikere og journalister. Studerende kan bruge deres erfarede viden og erfaring til at have en positiv indvirkning på verden og det tilsluttede globale netværk gennem advocacy, politik og informationsformidling.

Studerende kan vælge mellem at bo i udlandet, studere lokalt eller endda udnytte fleksibiliteten i et online klasseværelse. Start processen med en søgning efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.