Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 19 Kandidat i Kulturhistorie 2023

19 Kandidat Programmer i Kulturhistorie 2023

Oversigt

Studerende med en bacheloruddannelse, der ønsker at fortsætte med at udvikle deres viden, kan ønske at forfølge en kandidatgrad. Dette giver avanceret forståelse i et bestemt studieområde og tager ofte to til tre år at fuldføre.

Hvad er en kandidat i kulturhistorie? Afslutningen af ​​denne grad indikerer, at en studerende har en dyb forståelse af multikulturalisme og forholdet mellem kunst og kultur gennem historien. De fleste af uddannelserne omfatter kurser relateret til biblioteksmetodik, museumspraksis, kunsthistorie og skrivning og teori og fortolkning. Studerende har ofte chancen for at tage valgfag inden for specifikke områder som vestlig historie, kunst fra Kina og Japan, fotograferingshistorie, arkitekturfundament og fundament af romersk kunst.

Studerende, der tager et kandidatuddannelse, lærer typisk at motivere sig og tage initiativ til projekter. De har også gavn af at udvikle forsknings- og analytiske færdigheder, der hjælper gennem en kandidats karriere.

Udgifterne til undervisning er ofte en bekymring for interesserede studerende. Fordi omkostningerne kan variere meget afhængigt af beliggenhed, programvarighed og specifikke studieplankrav, skal eleverne komme i kontakt med forskellige skoler for at finde ud af specifikke undervisnings- og andre gebyrer.

Kandidater, der har en kandidatgrad i kulturhistorie, kan vælge at arbejde i en række karriere i mange forskellige miljøer. Nogle typiske jobtitler kan omfatte museumskonsulent, kunsthistoriker, lærer, historielærer og tour guide. En kandidatgrad er også nyttig for dem, der ønsker at forfølge karriere inden for forskning, journalistik, læseplanlægning, kunstkritik, galleriarbejde, kunstforretning og rejser.

En grad i kulturhistorie kan opnås hos en lokal institution, international skole og endda online. Brug databasen og søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Kulturhistorie
Studieområde
  • Humaniora (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat