Keystone logo

285 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Kulturstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Kulturstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (285)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Kulturstudier

At tage en kandidatuddannelse er ofte et vigtigt skridt i raffineringens forståelse af eller færdighed i et givet emne. Studerende bør forvente et stringent fokus på et specifikt område af interesse.

Hvad er en kandidat i kulturstudier? Kultur er i almindelighed det sæt af artefakter og praksis, som udgør menneskelig interaktion og kommunikation. Da dette er et relativt bredt begreb, har kulturstudier programmer tendens til at have mange forskellige specialer. På kandidatniveau kan man forvente at støde på undersøgelser af sædvanlige tænkere, vigtige kunstformer, bestemte historiske perioder eller kulturen i visse økonomiske teorier. Disse programmer kan tage elever overalt fra to til seks år til at afslutte, afhængigt af deres tidsplaner og de nødvendige kurser.

Kultur er en vigtig økonomisk faktor, og forståelsen af ​​det kan give en fordel, når der træffes forskellige forretningsbeslutninger.Den rigor og viden, der dyrkes under en kandidatuddannelse, kan også give eleverne grundlaget for en vellykket udøvelse af en ph.d.-grad.

Master 's programmer tendens til at repræsentere en betydelig investering, både økonomisk og tidsmæssigt. Studerende skal sørge for, at de har alle de seneste oplysninger ved at kontakte skolen direkte med spørgsmål om undervisning.

Kandidatuddannelser kan være ideelle kandidater til forskellige stillinger i medievirksomheder. En marketingchef hos et filmproduktionsselskab kunne tænkeligt bruge den detaljerede viden om filmhistorie og forståelse af nutidens kulturelle praksis for at forudsige forbrugsmønstre for et bestemt produkt og planlægge strategier i overensstemmelse hermed. En kandidat kan også vælge at bruge den viden, der er opnået i et af disse programmer for at fremme en akademisk karriere, der går videre til et ph.d.-forskningsprogram i kulturstudier.

Mange af de bedste programmer er lige ved hånden.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.