Keystone logo

11 Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Kunst og design 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Kunst og design
Studieområde
 • Professionsuddannelse (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Kunst og design

  En Master of Professional Studies (MPS) er en post-studentereksamen grad designet til at kombinere praktisk viden, erfaring og analyse i et tværfagligt felt med henblik på at fokusere mere specifikt inden for dette område.

  Hvad er Professionelle Studier i kunst og design? En Master of Professional Studies med denne koncentration kan slibe på anvendelsesorienterede områder som belysning eller indretning eller kan se udelukkende på computer og web-spil udvikling. Kursusaktiviteter kan omfatte undervisning i design og koncept, psykologi, datalogi, anvendelse og bæredygtighed, strategisk ledelse, økonomi, projektledelse, og branding og markedsføring. Denne type grad søger at forberede kandidater til aktive lederroller i konkrete projekter, fra visualisering til afslutning.

  En af de store fordele til en professionel Studies program er mængden af kontakt en studerende oplever med ledere i deres studieområder. For eksempel i Master of Games Development-programmet, kan de studerende arbejde sammen med professionelle udviklere i løbet af projekter, og få chancen for at vise deres egne designs til industriens ledere. Studerende kan nære relationer, der flytter ud af klasseværelset og ind i deres karriere.

  Omkostningerne ved en grad kan variere fra universitet til universitet. Kontakt skolen efter eget valg for at finde ud af detaljerne om studieafgift og registreringsprocedurer tidsplaner.

  En Master of Professional Studies i kunst og design kan tilbyde mange karrieremuligheder til kandidat. Særlig undersøgelse kan føre til en position i interiør design for sundhedsindustrien.Der er behov for branchefolk inden for både den private industri og i fællesskaber for bæredygtig planlægning og udvikling. Lysdesign har anvendelser i alle områder af arkitektur, fra hovedkvarteret til teatret. Den gaming industrien søger innovatorer, der har uddannelse og erfaring til at bringe deres kreationer til markedet. Design og udvikling færdigheder er meget beskæftiges på elektroteknik, blandt andre områder.

  Udforsk vores omfattende database for programmer, der viser, hvordan du tage det næste skridt i din karriere i kunst og design. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.