Keystone logo

52 Kandidat Programmer i Kunststudier Kunstfagene Kunststudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Kunstfagene
  • Kunststudier
Studieområde
  • Kunststudier (52)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Kunststudier Kunstfagene Kunststudier

En kandidatgrad er en avanceret akademisk grad givet til personer, der effektivt gennemfører en streng uddannelse i en bestemt industri eller felt. De fleste kandidatuddannelser tager cirka to fulde år at fuldføre og bygge videre på den viden, der opnås i en relateret bacheloruddannelse.

Hvad er en master i kunststudier? Denne omfattende studie er beregnet til dem, der ønsker at udvide deres viden om kunsthistorie, kulturkritik, humaniora, medie teori og et udvalg af relaterede emner. Deltagere i kandidatuddannelsen i kunststudier vil øve kunstdannelsen i et sortiment af former og medier og deltage i en række praktiske aktiviteter relateret til museumspraksis og kunstens sted i det moderne og historiske samfund. Yderligere studieområder i et Master of Arts Studies-program omfatter generelt fælles museumspraksis, kuratoriske studier og en gennemgang af kritiske og kreative skrivetips og -teknikker.

Succesfulde kandidater fra Master i Arts Studies programmer er udstyret til at påtage sig en række roller på tværs af et bredt sortiment af kunst-relaterede områder, og ofte ansættes over, og er i stand til at kommandere flere penge end deres jævnaldrende uden avancerede kunst studier grader.

Omkostningerne ved at opnå en MA i kunststudier varierer baseret på en række faktorer, blandt andet programmets længde, den geografiske region, hvorigennem den er taget, og den overordnede prestige af programmet og skolen tilbyder det.

Studerende, der har gennemført en Master of Arts Studies-program, finder ofte arbejde som kunstforhandlere, museumskonsulenter og kuratoriske specialister, fotografer, grafiske designere, kunstlærere eller i en række forskellige digitale og multimediestillinger.

Hvis en kandidat i kunststudier lyder lige op i din smug, får du adgang til Masterstudys omfattende programoversigt og bruger føringsformularen til at finde den der bedst passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.