Keystone logo

31 Kandidat Programmer i Kunstuddannelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Kunstuddannelse
Studieområde
  • Uddannelse (31)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Kunstuddannelse

Masters grader tilbyde avancerede muligheder for studerende, der ønsker at tage deres uddannelse videre. De typisk små klassestørrelser i postgraduate programmer giver eleverne mulighed for at få de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle deres karriere med et til to års intens studie.

Hvad er en kandidat i kunstuddannelse? Graduate programmer i kunstuddannelse kan forberede eleverne til at tage ejerskab af pædagogiske erfaringer rundt omkring i verden. Studerende kan specialisere sig i mellemlang eller æra-specifik uddannelse eller kan vælge at afbalancere deres læseplaner med en bred vifte af kunst teknikker, historier og instruktionsmetoder. Andre specialiseringsområder kan indebære fortalervirksomhed, historie, samfundskunst, museumsuddannelse og kunsthærskning. Studerende modtager normalt en stærk læreplan af teori og praktisk erfaring både indenfor og uden for studiet, og henter sig som fremtrædende lærere gennem stringent kursusarbejde og forskning.

Studerende, der gennemfører en Master i kunstundervisning, kan få evnen til at undervise på tværs af flere aldersgrupper, udføre udtømmende kunstanalyse og kritik, og navigere historiens annaler med professionalisme og følsomhed. Disse træk kan både fremme en studerendes erhverv og gøre det muligt for ham eller hende at udvikle sig yderligere som kunstner.

Omkostninger forbundet med en avanceret grad skal udnyttes til leveomkostninger og tidskrav. Da hvert program har forskellige krav og en unik honorarplan, bør interesserede studerende kontakte deres valgte universiteter til nøjagtige prisvurderinger.

Der er ikke noget typisk arbejdsmiljø for en person med denne kvalifikation, fordi den giver vejen til så mange forskellige erhverv. Studerende går typisk på arbejde i offentlige skoler, universiteter, museer, kunstcentre og kunstgallerier, selv om der også er mange andre brancher, der anvender denne færdighedssæt. Galleri direktør, kunstpædagoger, museum specialist, kunstlærer, kunstkonsulent og pædagogisk konsulent er blot en håndfuld af de jobtitler, der graduerer i dette felt hold.

Familie- og arbejdsliv behøver ikke at stå i vejen for avanceret uddannelse. Du kan forfølge en Master i kunstundervisning med traditionelle eller online-klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.