Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Kvantitativ økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Kvantitativ økonomi
Studieområde
  • Økonomi (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Kvantitativ økonomi

Udvid karrieremuligheder med en kandidatgrad. Den intensive undersøgelse af et bestemt felt giver ofte eleverne den ekstra kant på arbejdspladsen. En kandidatgrad er også en nødvendig skridt for dem, der forfølger doktorgrad eller visse fagområder.

Hvad er en kandidat i kvantitativ økonomi? Klasser fokuserer på at få en dyb forståelse af den nuværende økonomiske teori sammen med matematiske og økonomiske analyser og modelleringsmetoder. Programkurser omfatter statistikker, matematik og økonomi. Undersøg menneskelige tendenser i kollektive og individuelle med hensyn til rigdom og hvordan samfundet bruger eller ikke bruger penge. Opdag de kvantitative relationer mellem forskellige økonomiske variabler og hvordan man anvender disse begreber. Programmer tager normalt omkring to år at fuldføre.

Færdigheder, der er lært i dette program, omfatter problemløsning, udnyttelse af statistikker og gennemførelse af finansieringsopgaver. Studerende kan udvide fordelene ved disse færdigheder til deres personlige porteføljer, bank og finans. Evnen til at løse problemer med analytiske problemer gavner mere end finansiering med praktisk, real-world applikation på daglig basis.

Det er vigtigt, at eleverne undersøger omkostningerne og kursusbelastningen for hvert program, inden de træffer en beslutning om at bestemme, hvor bedst de passer til dem. Omkostninger til overnatning, undervisning og gebyrer bør alle indgå i undersøgelsen.

En kandidat i kvantitativ økonomi forbereder kandidater til en karrierevej i økonomi, bank og finansiering. Offentlige agenturer og bureauer giver også jobmuligheder for studerende, der er interesserede i at blive statslige og kommunale administratorer. For de interesserede i at blive forskere, kan akademiske og forskningsinstitutioner være levedygtige muligheder. Studerende kan have en fordel at forfølge job i mikrofinansieringsinstitutter, bank- og investeringsselskaber. De kvantitative metoder, der læres, kan også gavne studerende på områder som salg.

Udforsk skønheden og glæden ved at bo i udlandet, mens du gennemfører denne toårige grad. Processen starter med en søgning efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.