Keystone logo

28 Kandidat Programmer i Miljøvidenskab Kyststudier Kyst- og marineledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Miljøvidenskab
  • Kyststudier
  • Kyst- og marineledelse
Studieområde
  • Miljøvidenskab (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Miljøvidenskab Kyststudier Kyst- og marineledelse

En kandidatuddannelse fremmer uddannelsen af ​​studerende, der har tjent en bachelor-grad. En Master i Coastal and Marine Management tilbyder grundig undersøgelse af bæredygtighed, naturressourcer og ledelse.

Du kan spørge, hvad er en Master i Coastal and Marine Management? Det er en tværfaglig, international grad inden for ressourcestyring. De fleste programmer understrege metoder og ideer fra sociologi, økonomi, økologi og virksomhedsstudier. Kandidater har viden om de værdifulde og forskelligartede ressourcer over havet og kysten, forstå deres nuværende tilstand, og har den ekspertise og værktøjer til at fremme bæredygtighed af de marine ressourcer.

Der er flere fordele for dem, der tjener deres Masters i Coastal og Marine Management. Graden giver kandidater mulighed for at arbejde på mange forskellige områder af verden, og de er i stand til at foretage nogle større ændringer.Deres arbejde er med til at forbedre miljøet og gøre det til et bedre sted for de kommende generationer, og deres lederevner er gavnlige i mange områder af livet.

Der er internationale programmer over hele verden for kyst- og havområder ledelse. Omkostninger kan variere ganske lidt afhængigt af skolen og programmets varighed. Forskning flere universiteter og finde ud af dem direkte, hvad dine finansielle forpligtelser ville være.

En kandidatgrad i kystområder og forvaltning af havet forbereder kandidater til højtstående karriere i en række forskellige områder. Disse omfatter beskæftigelse i de videnskabelige og tekniske riger, mægle og rådgive i lederstillinger, og implementering af nye instrumenter på den territoriale kyst- og marine område. Kandidater er også forberedt til høring positioner i havenergi, miljøgenopretning, ledelse, marine ressourcer, fysisk planlægning, uddybning, og olie.

Det er let at bruge vores database til at søge efter den perfekte kyst- og marine program til dit behov ledelse. Kom i gang med din uddannelse med det samme og begynde at kigge i dag. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.