Keystone logo

1 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Civilingeniør Kystteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Civilingeniør
  • Kystteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Civilingeniør Kystteknologi

Et kandidatuddannelse giver eleverne mulighed for yderligere at udvikle viden og evner i deres fagområde. Programmerne kan vare to til fire år og hjælpe eleverne til at stå konkurrencedygtige på deres område.

Hvad er en kandidat i kystteknik? Studerende, der tager denne læreplan, lærer nøgleproblemer, der vedrører at give miljøvenlige, bæredygtige, økonomiske og juridisk acceptable løsninger til en række udfordringer, der står over for kyster rundt omkring i verden. Emner for undersøgelse kan omfatte naturlige kystfarer, kyststorm og stigning i havniveauet, kystøkologi, kystklimaændringer, bæredygtige samfund og marine vedvarende energi. De fleste programmer kræver også, at eleverne producerer en afhandling, som kræver selvstændige kursusarbejde og forskning.

En af fordelene ved at tage dette program er, at eleverne får organisatoriske færdigheder, der er gavnlige på alle områder af livet. De udvikler også færdigheder i forbindelse med at tænke kritisk og løse problemer i forskellige situationer.

Et af de første overvejelser, som eleverne har med hensyn til at forfølge en kandidatgrad, er de involverede omkostninger. Undervisning og andre gebyrer kan variere ganske lidt fra en skole til en anden, så det hjælper eleverne med at nå ud og kontakte bestemte skoler. Nogle programmer kan også tilbyde stipendier eller anden økonomisk støtte.

Karriere til rådighed for dem med en master i kystteknik kan variere afhængigt af kandidatets interesser. Jobs kan findes på en række internationale steder og involverer en række forskellige roller. Nogle almindelige jobtitler kan omfatte kystingeniør, projektleder, instrumenteringsudvikler, lærer, kystforsker, kystzonechef, tilladelsesrevisor og kystmåler. Arbejdsgivere kan omfatte private virksomheder, akademiske institutioner, non-profit organisationer eller regeringen.

Programmer er tilgængelige på en række internationale og indenlandske skoler. Mange er også tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.