Keystone logo

109 Kandidat Programmer i Uddannelse Undervisning Læreruddannelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Læreruddannelse
Studieområde
  • Uddannelse (109)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelse Undervisning Læreruddannelse

Studerende kan tage en kandidatuddannelse efter at have afsluttet bachelorstudier. De kan forfølge denne grad som en forudsætning for en avanceret faglig karriere eller at optage i ph.d.-studier.

Hvad er en mester i læreruddannelse? Denne titel kan henvise til en række specifikke uddannelsesprogrammer. Nogle kurser er designet til at forberede potentielle lærere til deres rolle som pædagogiske ledere. Dette består ofte af en specialisering inden for et aldersområde, såsom elementære eller sekundære karakterer, sammen med et yderligere fokus på emner som engelsk, samfundsvidenskab, matematik, musik eller kunst. Denne grad kan også tilbydes nuværende lærere, der ønsker at forfine deres viden og evne til at undervise. Der er også mulighed for, at disse grader kunne tilbydes dem, der ønsker at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at vejlede andre lærere til faglig og akademisk succes.

En af de primære færdigheder i enhver lærer er organisation, en egenskab, der dyrkes ved at tilpasse sig de strengeste og tunge kursusbelastninger af mange kandidatprogrammer. Kandidater med en master i læreruddannelse kan også finde deres akademiske legitimationsoplysninger og forbedrede forelæsningsfærdigheder give dem den troværdighed, der er nødvendigt for at blive betragtet som undervisningsstillinger.

Få den mest nøjagtige undervisningsomkostning til rådighed ved at kontakte skolen direkte. Adgangerne eller registrarens kontorer er ofte ideelle første kontakter til denne type forespørgsel.

Mange kandidater på læreruddannelseskurser fortsætter med at ansøge om stillinger som undervisere i nationale eller private skolesystemer. Disse stillinger har tendens til at kræve, at en person har noget bestemt kendskab til et bestemt fagligt emne. De kræver også ofte en betydelig mængde taler og organisatorisk kapacitet. Alle disse krav dyrkes typisk i løbet af et kandidats program.Kandidater kan også forfølge doktorgradsstudier i uddannelse eller lignende.

Den rigtige uddannelse er ofte det første skridt til en givende karriere. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.