Keystone logo

52 Kandidat Programmer i Uddannelse Undervisningsteknologi Læringssystemer 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisningsteknologi
  • Læringssystemer
Studieområde
  • Uddannelse (52)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelse Undervisningsteknologi Læringssystemer

I et kandidatuddannelse tilbydes klasser på et højere niveau af sværhedsgrad og specificitet end i programmer, der giver grunduddannelser generelt. Dem, der har til hensigt at forfølge doktorgradsforskning eller avanceret faglig karriere, kan kræve masteruddannelse.

Hvad er en Master i Learning Systems? Læringssystemer, teknologien og praksis til støtte for uddannelse er til stede i alle situationer, hvor viden eller færdigheder overføres. Eksempler spænder fra computermodellering til fysikforskere til noget så grundlæggende som selve sprog. Studerende vil sandsynligvis finde ud af, at programmer, der undersøger emnet, bærer forskellige titler, såsom læringssystemteknologi, læringsteknologi eller uddannelsessystemer. Kursusarbejde er normalt ens, uanset navnet. Man bør forvente at møde klasser om innovation, uddannelsesforskning, instruktionsdesign og systemudvikling. De fleste programmer kræver relateret erhvervserfaring eller bachelor-niveau studie for optagelse.

At forstå, hvordan læringsarbejder kan føre til større personlig akademisk succes. Det kan også hjælpe med at optimere ens evne til at undervise i forskellige emner. Derudover finder de fleste kandidater af læringssystemer master-niveau programmer, at de er bedre bekendt med kommunikationsteknologi, hvilket er en nyttig færdighed i mange akademiske og professionelle karriere.

Undervisning for en kandidatgrad i dette emne er underlagt ændringer baseret på mange faktorer. Placering af skolen, individuel præstation og fokus på kurset, såsom forskning eller professionelle, bestemmer alle prisen. Omkostningerne er ofte angivet et eller andet sted i programbeskrivelsen.

Undervisning er ofte det første erhverv, der kommer til at tænke på, når man diskuterer enhver uddannelsesgrad. Traditionelle klasseværelsetpædagogere kan have gavn af dette studium, men det kunne også forskere. Disse personer driver effektivitet og tilgængelighed af information ved at udvikle ny teknologi og optimere nuværende systemer. Yderligere muligheder kan eksistere i virksomhedernes verden, hvor uddannelsessystemets eksperter i de menneskelige ressourcer eller læringsafdelinger ofte har til opgave at lette bæredygtig ombordstigning og omskoling i perioder med vækst og omstrukturering.

Man kan tjene en Master i Learning Systems i et antal universiteter over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.