Keystone logo

10 Kandidat Programmer i Byggeri Landmåling 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Byggeri
 • Landmåling
Studieområde
 • Byggeri (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Byggeri Landmåling

  En kandidatgrad kan etablere en persons faglige legitimationsoplysninger på hans eller hendes valgte område, og kan være en gateway til en ph.d.-grad. Det kan åbne mange muligheder i det personlige og professionelle liv.

  Hvad er en Master i Surveying? Denne type program udvikler typisk elevernes evner til at udarbejde et kort eller en plan for konstruktion ved at registrere landområdeegenskaber. Studerende kan vælge fra en række kurser, der dækker matematik, filosofier og historie af opmåling, samt kurser, der dækker bygningsregler, koder og tekniske principper. Studerende har normalt muligheder for at specialisere sig inden for opmåling, såsom geodetisk, topografisk, as-built, fotogrammetri og cadastral. En kandidatgrad uddeles normalt efter at eleverne har gennemført ca. 2 års kurser på kandidatniveau.

  Studerende, der arbejder mod en Master i Surveying, kan udvikle en større evne til at dechiffrere og forstå komplicerede matematiske problemer. De lærer ofte, hvordan man bruger sofistikeret teknologi til at foretage præcise målinger, samt få ekspertise om jordens og minerals fysiske egenskaber. Alle disse færdigheder kan hjælpe med at gøre kandidater stærkere jobkandidater.

  Udgifter til undervisning, bøger og logi for dette program kan variere for hver enkelt og institution. Programmets varighed kan påvirke de samlede udgifter. At sammenligne forskellige institutioner er ofte den bedste måde at finde ud af de samlede omkostninger.

  Personer, der gennemfører en Master i Surveying-programmet, kan finde arbejde som landmåling og certifikater i byggebranchen. Erfaring og avanceret uddannelse på dette område kan åbne muligheder for ledelse og ledende stillinger som byggearbejder, feltingeniørchef, projektleder og konsulent. Kandidater er også efterspurgte på regeringsplanlægningsbrædder. Mange offentlige myndigheder og private virksomheder anvender kandidater som landmåler til vej- og byggeprojekter.

  En Master i Surveying program kan tilbydes af højere læreanstalter på mange steder i hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.