Keystone logo

6 Kandidat Programmer i Handelsstudier Virksomhedsledelse Ledelse af små virksomheder 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsledelse
  • Ledelse af små virksomheder
Studieområde
  • Handelsstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Handelsstudier Virksomhedsledelse Ledelse af små virksomheder

En kandidatgrad er en toårig grad, der ofte opnås efter afslutning af en bacheloruddannelse. Det giver dig mere dybdegående og grundig viden om dit felt og kan åbne nye karrieremuligheder.

Hvad er en kandidat i Small Business Management? Denne grad kan være køretøjet for alle de værktøjer, du har brug for for at gøre en lille virksomhed succesfuld. Det kunne give dig en ny forståelse af de typer marketing, økonomi og human resources teknikker, du har brug for at holde en lille virksomhed øverst på sit felt. Fokuserer på teknologi, ledelse og ledelse, og salg kan hjælpe dig med at få og blive rentabel i dine små forretninger.

Der er mange mulige fordele for en kandidat i Small Business Management for både dit professionelle liv og dit personlige liv. Du kan lære færdigheder som tidshåndtering, organisation og pengehåndtering, der kan tjene til at forbedre dig hele vejen rundt.

Udgifterne til et kandidatuddannelse afhænger af flere faktorer, herunder placering og institution. Tjek med din for at se, hvad omkostningerne kommer til, og hvad denne udgift omfatter.

Karrierer i små virksomheder er vrimler, og du kan få din valg med en kandidatgrad. Du kan vælge at starte din egen lille virksomhed, sælge et produkt eller en tjeneste direkte til forbrugerne. Eller du kan beslutte at blive konsulent for andre små virksomheder, er en bedre mulighed. Der er også muligheder i en virksomhedssituation som f.eks. Direktør for markedsføring i et firma, der sælger produkter til små virksomheder. Statslige karriere som kontoadministrator med en krop, der hjælper små virksomheder, kan også være en fremragende pasform.

Du vil sandsynligvis finde, at en kandidat i Small Business Management er tilgængelig tæt på hvor du er, uanset hvilket hjørne af verden du er i, med inkluderingen af ​​disse programmer i mange online kursuskataloger. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.