Keystone logo

43 Kandidat Programmer i Økonomi Regnskabsføring Ledelsesregnskabsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
  • Ledelsesregnskabsføring
Studieområde
  • Økonomi (43)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Regnskabsføring Ledelsesregnskabsføring

Optjening en grad i anvendt regnskabspraksis kan starte enhver studerende mod en lukrativ karriere inden for finansiering. Mens en bachelorgrad kan få dig godt på vej, kan en Master i Management Accounting åbne virksomheder og offentlige karriere spor, der sætter kandidater finansielle viden til alle former for anvendelser.

Hvad er en Master i Management Accounting? Uddannelsen tager en mere fokuseret tilgang til regnskab, for de studerende at finpudse deres finansierings- færdigheder. Kursusaktiviteter involverer ofte fordybelse for beskatning, revision, der tegner informationssystemer, corporate finance og ledelsesmæssige regnskab. Studerende som regel brug for at have gennemført en bachelorgrad i et beslægtet fagområde, før det bliver accepteret til et sådant program. Det tager ca. to år at gennemføre denne form for grad.

Regnskab er et af de hurtigst voksende karriere felter i verden.Der er mange fordele ved at tjene en videregående uddannelse i dette område af undersøgelsen, herunder at nogle regnskabsmæssige programmer kan hjælpe dig med at tjene din CPA eller CIA-certifikater til at hjælpe dig med at finde beskæftigelse efter endt uddannelse. Arbejdsgivere kan yderligere fremme ansøgere med en videregående uddannelse.

Omkostningerne ved at tjene en kandidatgrad i økonomistyring varierer meget afhængig af institutionen og endda studielandet. Eleverne skal forskningsprogrammer godt for at forstå, hvad det er for omkostningerne er involveret.

Erhvervelse af en Master i Management Accounting bedre forbereder kandidater til regnskabsmæssig i erhvervslivet og det offentlige. Karriere med offentlige institutioner eller store selskaber kan være muligt. Arbejdspladser i forbindelse med denne grad involverer ofte kapitalforvaltning, performance analyse, budgettering, omkostningsanalyse, og mere. Disse dage, er mange arbejdsgivere, der kræver deres revisorer til mindst holde en kandidatgrad før leje.

Studerende kan normalt søge om et sådant program online. Før du anvender, er de studerende typisk kræves for at have tjent en bachelorgrad i et beslægtet område. Udskrifter og et interview kan også være nødvendigt. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.