Keystone logo

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Ledelsesprogrammer
 • Ledende markedsføring
Studieområde
 • Ledelsesstudier (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

1 Kandidat Programmer i Ledende markedsføring 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kandidat Programmer i Ledende markedsføring

  Master programmer er typisk designet til at hjælpe de personer, der allerede har gennemført et studium i deres specifikke område. I mange tilfælde programmerne er gearet til fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere ved at styrke færdigheder og fremme en dybere forståelse af de problemer, de står over for på arbejdspladsen.

  &nbsp

  Hvad er en Master i Executive Marketing? Denne avancerede grad repræsenterer meget koncentreret fokus på ledelse gennem åben kommunikation og interpersonelle relationer. Fagfolk, der deltager i dette program lærer at vurdere deres egne adfærd og tilpasse deres ledelsesstil, så de er i stand til at udvikle stærke relationer med deres forretningsmæssige kammerater og medarbejdere. Programmet omfatter også effektive metoder til at løse konflikter på arbejdspladsen.

  &nbsp

  Afslutning af dette program kan forberede kandidater til at være mere effektive ledere. Kandidater kan anvende de principper, de har lært i deres nuværende arbejdsplads.Med øget forståelse af årsagerne til arbejdspladsens problemer, personer, der har afsluttet denne kandidatuddannelse er parat til at forbedre produktionen af ​​de mennesker, de fører tilsyn med. Andre fordele ved dette program omfatter en større selvbevidsthed, evnen til at opbygge professionelle relationer, og fuldt udviklede lederevner.

  &nbsp

  Omkostningerne ved deltagelse i en kandidatuddannelse med fokus på executive markedsføring kan variere ganske lidt fra den ene skole til den anden. En af grundene til dette er, at uddannelsesinstitutionerne er placeret over hele verden. Kommende studerende bør kontakte skolerne individuelt for privattimer tidsplaner og relaterede gebyrer.

  &nbsp

  Dette særlige program er typisk rettet mod fagfolk, som allerede har opnået positioner som senior-niveau ledere eller virksomhedsledere. Efter afslutningen af ​​programmet, kan kandidater fortsætte med at arbejde i deres nuværende position med større succes.De kan også finde, at efter at anvende deres nyudviklede færdigheder, de bliver berettigede til yderligere fremskridt gennem lag af deres valgte branche.

  &nbsp

  Ledere, der ønsker at forbedre deres lederevner vil finde mere information i programmet notering ved at udfylde den medfølgende form. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.