Keystone logo

6 Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Litteraturteori 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Litteraturteori
Studieområde
  • Humaniora (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Litteraturteori

En kandidatgrad er en utrolig måde for studerende at øge deres uddannelse samt skabe nye muligheder for deres karriere. Det tager cirka et år eller to at opnå en kandidatgrad, som kan udfyldes, når en bacheloruddannelse er opnået.

Hvad er en mester i litterær teori? Ved at fokusere på mening, filosofi og fortolkning af litteratur, lærer eleverne en bred vifte af informations- og analysefærdigheder vedrørende romaner, prosa og poesi. Nogle klasser inden for dette fagområde kan indeholde et fokus på forholdet mellem kultur og litteratur samt brug af retorik gennem århundrederne. Nogle kurser har muligheder for studerende til at undervise engelsk til personer, der ikke er flydende på sproget.

Studerende, der modtager en kandidat i litterær teori, kan lære at analysere alle typer skrivning. De lærer også at læse hurtigt og kan udvikle et kæmpe kendskab til kultur både i historisk og moderne tid, hvilket bidrager til raffinerede interpersonelle færdigheder. Disse færdigheder bidrager til at gøre eleverne stærkere kandidater, når de søger et job.

Kurser for denne grad kan have varierede priser, så eleverne skal kontakte deres college eller universitet for at lære mere. Omkostningerne kan stige eller falde på forskellige steder over hele verden.

Der er flere karriere, der stammer fra en mester i litterær teori. Med en vidunderlig viden om litteratur og prosa bliver mange kandidater engelske professorer eller sproglærere, og de studerende kan også arbejde med oversættelse eller redigering. Fordi litterær teori er så tæt knyttet til både trykt og online skriftligt, vælger mange studerende at blive marketingspecialister eller journalister.

At finde et kollegium eller universitet, der tilbyder en online master i litterær teori, er ikke for svært. Der er mange skoler over hele verden, der har kurser, der beskæftiger sig med dette fagområde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.