Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat i Idrætsret 2023

Kandidat Programmer i Idrætsret 2023

Oversigt

Hvad er sportslovgivning?

Sportsret er et område af jura, der omhandler juridiske spørgsmål inden for professionel sport. Advokater, der er involveret i dette område, behandler sager såsom arbejdsmarkedsforhold og spillerrelationer, sportsmarkedsføring og tv-kontrakter, dopingprøver, varemærker og ophavsrettigheder, intellektuel ejendomsret, finansiering af stadioner, tv-kontrakter samt fanspørgsmål. Sportsjura er blevet beskrevet som et "praksisområde, der anvender juridiske færdigheder til at beskytte sports- eller underholdningsvirksomheder mod nye juridiske problemer."

Hvorfor studere sportsret?

Uddannelser i sportsret på universiteterne er typisk tværfaglige. Det betyder, at de studerende vil tage kurser inden for forskellige fagområder. For eksempel kan et sportsjuridisk program kræve, at de studerende tager kurser inden for områder som erstatningsret, forretningsledelse, kontrakter, antitrustret, arbejdsmarkedsforhold og skatteret. En almindelig karrierevej for dem, der har en sportsjuridisk uddannelse, er at udføre juridisk arbejde i en sportsorganisation som NFL Players Association eller andre brancheorganisationer, før de i sidste ende bliver agenter, der repræsenterer professionelle sportsfolk.

Hvilke job er der tilgængelige med en sportsjuridisk uddannelse?

Job som sportsjurist findes hos professionelle sportshold. De kan arbejde sammen med advokater og arbejdsmarkedsrelationer. Sportsadvokater kan repræsentere atleter, trænere, dommere eller ejere i juridiske tvister. De kan også foretage kontraktanalyser eller afgive ekspertudsagn i sager, der involverer søgsmål mod professionelle sportsligaer. Andre mulige arbejdsgivere er advokatfirmaer med speciale i sportslovgivning samt National Collegiate Athletic Association (NCAA).

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Forretningsret
Studieområde
  • Jura (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat