We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 Kandidat Programmer i Differdange, Luxembourg for 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)Handelsstudier (0)Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Kandidat Programmer i Differdange, Luxembourg

Differdange har ydet et væsentligt udseende i uddannelsessektoren. På trods af at være en succesfuld industriby det har vist sig i den pædagogiske verden med institutioner som Dolibois Europæiske Center og Center for Population, fattigdom og Public Policy Studies.

Det officielle navn på landet er Storhertugdømmet Luxembourg. Det findes i Vesteuropa med tysk som det officielle sprog. Landet har kun ét universitet: University of Luxembourg.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.