Keystone logo

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Scenekunst
 • Teater
 • Lys og lyd
Studieområde
 • Scenekunst (2)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

2 Kandidat Programmer i Lys og lyd 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Lys og lyd

  Praktiske kandidatuddannelser giver eleverne mulighed for at opnå mestre over deres faglige færdigheder. Studieforløbene giver et niveau af færdigheder og viden inden for specifikke områder, som ofte giver den studerende mulighed for at gå ind i en undervisnings- eller ledelsesposition, der bygger på tidligere erfaring og uddannelse.

  Hvad er en mester i lys og lyd? Det er en avanceret grad i design og kørsel af belysnings- og lydudstyr, der anvendes i sceneproduktioner. Det betyder både de praktiske kontroller, der bruges under showet og designpraksis, der bruges til at skabe originale effekter, når nye projekter har brug for dem. Klasser spænder ofte både teori og praksis, og computermodellering bruges i mange moderne programmer.

  Dem, der gennemfører en avanceret grad inden for dette område, kan få tekniske færdigheder med belysnings- og lydudstyr samt designkompetencer, der afleder scene- og personlige organisationsfærdigheder, som er nyttige i en række forskellige livssituationer. Berigelse af disse færdigheder tilføjer nyttige dimensioner til ens færdighed, der ligger ud over deres anvendelse på en studerendes specifikke karriere.

  Der er ingen nem måde at forudsige prisen på en kandidatgrad, fordi undervisningen varierer skarpt fra sted til sted, især hvis to skoler er i forskellige lande. For disse kandidatuddannelser skal du forvente en to- til tre års fuldtidsforpligtelse.

  Kandidater i belysning og design finder sig ofte i høj efterspørgsel efter stillinger, der kræver regelmæssig drift af lyd- og lysplader. Dette omfatter positioner som lysdesignere til teatralske virksomheder og præstationssteder, men det omfatter også supportroller i den daglige produktion som sceneledere. Ofte stiller stillinger både krav. Belysning og design kandidater er også eftertragtede som indretningsarkitekter på grund af deres viden om objektplacering, lys og farve.

  At finde det rigtige program er et spørgsmål om at se på alle tilgængelige muligheder online og gennem universitetssteder i en række lande. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.