Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Mægling 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Mægling
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Mægling

At erhverve en kandidatgrad er en stor præstation. Det viser udholdenhed og dedikation. Personer, der bruger tid og ressourcer til at forfølge avanceret uddannelse, indikerer, at de er seriøse om deres valgte karrierefelt.

Hvad er en mester i mægling? Der er mange facetter til en karriere i mægling. En kandidatgrad på dette område kan uddanne en inden for discipliner som psykologi, sociologi, uddannelse, lov, socialt arbejde og meget mere. Dette kan sætte den studerende i stand til at forstå kravene til mægling i flere sammenhænge. Coursework dækker typisk emner som tvist indblanding og beslutning, etiske og juridiske krav til mægling, og teorier og principper for diagnosticering af konflikt.

At tage de kurser, der er forbundet med en Master i Mediation grad, kan give den enkelte en dybere forståelse for, hvordan effektiv kommunikation finder sted, hvilket er gavnligt i stort set enhver situation. Studerende er generelt uddannet til at være mere følsomme overfor de udviklende behov hos familier og andre grupper samt honing deres problemløsning færdigheder.

Undervisning for at deltage i en skole for at opnå en kandidat i mægling kan variere mellem lokaliteter. Det er en god idé for eleverne at kontrollere indskudsgraden for de skoler, de ønsker at deltage i.

Der er mange institutioner og organisationer, både offentlige og private, der stoler på uddannede mediatorer for at hjælpe med at løse problemer, der måtte opstå. Familie advokatfirmaer ofte ansætte mediatorer for at hjælpe med at forene forskelle mellem familiemedlemmer. Forsikringsselskaber ansætter erstatningsansvarlige repræsentanter med grader i mægling for at hjælpe med at afvikle krav. Der er stillinger inden for hospitaler for mæglere til at arbejde med patienter for at sikre kvalitetspleje. Regeringen anvender også mediatorer til at bistå i en række forskellige arenaer.

Der er mange steder at få en Master i Mægling. Der kan være skoler til rådighed lokalt ud over internationale organisationer. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.