26 Mad- og drikkevareledelse Master's degrees found
- Kandidat
- MSc
- MA
- Fødevarestudier
- Mad- og drikkevarevirksomhed
- Mad- og drikkevareledelse
- Europa19
- Nordamerika3
- Sydamerika2
- Asien1
- Oceanien1
26 Mad- og drikkevareledelse Master's degrees found
Udvalgte
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italien
MSc
Fuldtid
15 Måneder
Blandet
Engelsk
Udvalgte
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Frankrig
MSc
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
I vores specialiserede Master of Science (MSc) arbejder vi med nogle af de mest berømte skikkelser fra vin- og spiritusindustrien for at sikre, at pædagogik går hånd i hånd med ekspertise, og at vores studerende er i stand til at tilpasse sig ændringerne i sektor. For at forme fremtidens vinledere, er vi forpligtet til at dygtiggøre os.
Udvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Master i kulinarisk kunst, innovation og køkkenledelse
- Barcelona, Spanien
Kandidat
Fuldtid
8 Måneder
På campus
Engelsk, Spanish
Mesteren du skal bruge for at blive en prestigefyldt kok! Specialiser dig og vokse professionelt med Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management ved EUHT StPOL Barcelona.
Udvalgte
Rome Business School
International Master in Food and Beverage Management
- Rome, Italien
Kandidat
Deltid
1 År
På campus
Engelsk
Udvalgte
Audencia Business School
Fast-track counseling
MSc i fødevare- og landbrugsledelse
- Nantes, Frankrig
- São Paulo, Brasilien
MSc
Fuldtid
26 Måneder
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
For fremtidige ledere, der er lidenskabelige med fødevarer og landbrug, leverer Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet top akademisk og praktisk erhvervskundskab for bedre at klare verdens fødevareudfordringer på en ansvarlig og innovativ måde.
Udvalgte
OSTELEA | Distancia
Executive Master i Hotel Management, Cateringvirksomheder og Mad & Drikkevarer
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kandidat
Fuldtid
12 Måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spanish
Turistsektoren oplever en tid med dybe ændringer med virkningerne af globalisering, segmentering og konkurrenceevne. Inden for dette miljø er hotelbranchen et af de markeder, der har størst vægt.
Udvalgte
ESCP Business School
MSc i International Food & Beverage Management
- Paris, Frankrig
- Turin, Italien
MSc
Fuldtid
15 Måneder
På campus
Engelsk
Programmet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B-sektoren for at blive optaget. Du har mulighed for at styrke dine generelle ledelsesevner gennem kurser, der dækker marketing, økonomi, salg, HR management og forskellige strategiområder.
Udvalgte
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Masteruddannelse i Brand Design for Hospitality
- Florence, Italien
Kandidat
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Masteruddannelse i Brand Design for Hospitality hvad vil det sige at skabe og lede et brand i fødevareindustrien? Hvordan markedsfører man et vinfirma og arbejder på dets identitet? Hvordan integrerer man turisme i alt det? Fra brandingteknikker til servicedesign er målet med masteruddannelsen i branddesign og ledelse: mad, vin og turisme at hjælpe studerende og unge fagfolk med at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere af HORECA-industrien, ved at integrere madvin og turisme i livsstilstilbud.
Udvalgte
LUT University
Kandidatuddannelse i fødevareteknologi
Kandidat
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Kandidatuddannelsen i fødevareforarbejdningsteknologi ændrer sundheds- og ernæringsanbefalinger og globale miljøproblemer, stiller krav til fødevareindustrien om at udvikle nye, sundere fødevarer bæredygtigt. Mad er noget, vi alle har brug for hver dag. Ændrede sundheds- og ernæringsanbefalinger og globale miljøproblemer stiller krav til fødevareindustrien om at udvikle nye, sundere fødevarer bæredygtigt.
Udvalgte
University of Bologna
Master i fødevaresikkerhed og fødevarerisikostyring
- Bologna, Italien
Kandidat
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Master Degree (MSc) i fødevaresikkerhed og fødevarerisikostyring er et inter-universitetsuddannelseskursus koordineret af University of Parma i aftale med: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , det katolske universitet i det hellige hjerte i Piacenza, universitetet af Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara.
Udvalgte
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Master i Food and Beverage Management
- Rome, Italien
Kandidat
Fuldtid
7 Måneder
Blandet, På campus
Italiensk
Master i F&B Management har til formål at overføre praktiske færdigheder og konkrete værktøjer, der kan anvendes umiddelbart i forbindelse med restaurantledelse.
Udvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts i kulinarisk virksomhedsledelse
- Port-Valais, Schweiz
MA
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Indrettet mod karriereskiftere, mad- og drikkevareiværksættere og kulinariske entusiaster vil du gennem dette program tilegne dig relevante ledelsesmæssige færdigheder, udvikle dine egne madkoncepter, lave opskriftsbøger og udvikle en forretningsplan.
Taylor’s University
Master of Philosophy (Food Studies)
- Subang Jaya, Malaysia
Kandidat
Fuldtid, Deltid
18 Måneder
På campus
Engelsk
Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forskningskompetencer, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse for de forskellige fødekulturer, madtendenser og forretningsmæssige udsigter, socio-politiske spørgsmål om mad ernæring og folkesundhed og mange flere.
CESSA
MASTER I INSTITUTIONELLE MADSTJENESTER
- Sanctorum, Mexico
Kandidat
På campus
Spanish
Master i Food Services CESSA specialiseret sig i fagfolk gennem postgraduate studier med fokus på at styre virksomheder med fødevarebehov i store mængder, produktionsanlæg og maquila af fødevarer, olieplatforme, industrielle og institutionelle kantiner, blandt andre. ADRESSET TIL Alle de mennesker, der er interesseret i at optimere driften af store fødevarevirksomheder som store virksomheder, produktionsanlæg og maquila af fødevarer, olieplatforme, industrielle og institutionelle kantiner, blandt andet i henhold til miljøets behov og af spiserne. MÅL Eleven analyserer de elementer, der er nødvendige for optimering af den store fødevarevirksomhed i henhold til miljøets og spisernes behov for at favorisere og fremme en mere passende massekost.
Moldova Technical University
Master of Restaurants and Catering Services Management
- Chisinau, Moldavien
Kandidat
Engelsk, French, Rumænsk, Russisk
Fakultetet for fødevareteknologi er den største uddannelsesinstitution i fødevareindustrien i Moldova. Specialiteten „Industriel kemi“ (fødevareindustriens profil) ved Det Kemiske Fakultet inden for State University of Moldova blev etableret i 1959 og repræsenterer oprindelsen til vores fakultet. Specialet blev inkluderet i Det Kemiske Fakultet.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populært studieformat
Kandidat Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Mad- og drikkevareledelse
Kandidatuddannelsen er beregnet til at være tjent efter endt en bachelor program. Ved tilmelding, kan du fortsætte din uddannelse og forberede sig på at begynde en succesfuld karriere. Kandidatuddannelser give de studerende en mere dybdegående forståelse af deres felt, og en beherskelse over deres evner.
Hvad er en Master i Food and Beverage Management? Ved at studere mad og drikke ledelse, studerende forbereder til en karriere i restaurant ledelse og drift. Kurser involverer på arbejdet, såsom regnskab, budgettering, ressource- og tidsstyring, og markedsføring. I mad og drikke ledelse specifikt er der større fokus på kommunikation med kunder og de særlige udfordringer, der kommer med at køre et spisested. Mindre almindeligt, kan eleverne på dette område at studere sundhed, sikkerhed og hygiejne.
Studerende, der tjener en kandidatgrad vil være i stand til at indtaste mere avancerede stillinger og tjene en højere løn end ellers muligt. Studerende er også unikt parat til at blive iværksættere og administrere eller drive deres egne restauranter.
Undervisningen og gebyrer for indskrivning på en kandidatuddannelse i mad og drikke ledelse varierer med skolen og program, du har valgt. Landet og længden af undersøgelsen vil også påvirke omkostningerne. Før du vælger et program, skal du sørge for at forskning alle dine muligheder grundigt.
Den mest almindelige karriere, mad og drikke management kandidater kan forfølge i restaurant ledelse og administration. Disse positioner omfatter operatør, Skift manager, marketing direktør, kundeservice manager, og human resource manager. Selv om det er mindre almindeligt, er det også muligt at indtaste en karriere i sanitet eller sikkerhed, såsom sundhed inspektør eller sanitet konsultation.Hvis du vælger dette fokus, kan du også arbejde i skabelsen politik.
Hvis du er interesseret i at drive en restaurant eller catering virksomhed, tilmelde sig en mad og drikke management program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.