Keystone logo

57 Kandidat Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
Studieområde
  • Fødevarestudier (57)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed

En kandidatgrad giver eleverne færdigheder, som kan sætte dem ud foran i arbejdsstyrken på grund af deres viden og ekspertise. De fleste af disse programmer fokuserer på et bestemt studieområde og tager mellem et og to år at fuldføre. At opnå en kandidatgrad kan hjælpe eleverne med at lykkes i deres karriere og forberede dem til yderligere postgraduate uddannelse.

Hvad er en kandidat i mad og drikkevarevirksomhed? Denne grad fokuserer på forberedelse og service af mad sammen med applikationer som at køre en restaurant og overvåge driften af ​​en gæstfrihed facilitet. Studerende kan lære erhvervssiden af ​​industrien sammen med et bestemt interesseområde, såsom vin, turisme eller catering. Denne grad hjælper udstyre dem til at håndtere de vigtigste aspekter af at køre en fødevare- og drikkevarevirksomhed med succes, fra planlægning til udførelse.

Studerende, der modtager en mad og drikkevare business mastergrad kan få en dyb forståelse for virksomhedens aktiviteter. Dette omfatter finansiel analyse, budgettering og ledelse. Disse færdigheder kan give eleverne mulighed for at gå ind i gæstfrihedskræfterne meget velforberedte med kendskab til front-end og back-end operationer.

Udgifterne til et kandidatuddannelsesprogram kan variere afhængigt af, hvor en studerende vælger at studere. Noget at overveje, er hvor længe studiet er. Bortset fra online kurser giver mange skoler retningslinjer for de lokale leveomkostninger samt undervisning og andre gebyrer.

Studerende, der tjener en Master i Food and Beverage Business, kan være parat til at løbe eller støtte en virksomhed inden for fødevare- og drikkevareindustrien. De kan finde karrierer i mad og vin, branding, mad design eller catering, med job som salgschef, mad og drikke direktør, catering manager, hotel manager og rejsearrangør. Nogle studerende fortsætter med at finde karriere inden for fødevarevidenskab og produktion.

En række universiteter rundt omkring i verden tilbyder en Master i Food and Beverage Business. Online kurser er også tilgængelige for studerende, der ønsker at modtage deres uddannelse på afstand. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.