25 Madteknologi programs found
Filtre
- Kandidat
- MSc
- MA
- Sundhedspleje
- Ernæringsvidenskab
- Fødevarevidenskab
- Madteknologi
25 Madteknologi programs found
Filtre
Udvalgte
Aarhus University
MSc i molekylær ernæring og fødevareteknologi
- Aarhus, Danmark
MSc
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Med kandidatuddannelsen i molekylær ernæring og fødevareteknologi kan du tilegne dig de værktøjer og den viden, der kræves for at udvikle næringsrige fødevarer - fødevarer, der er designet til at reducere risikoen for at udvikle livsstilssygdommene fedme, diabetes, hjertesygdomme, allergi og kræft. Som medierne dagligt minder os om, er vi, hvad vi spiser.
Udvalgte
Free University of Bozen-Bolzano
International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed
- Bolzano, Italien
Kandidat
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Dette to-årige masterprogram giver dig god viden om aktuelle og fremtidige udfordringer inden for madvidenskab, der kombinerer innovation og ægthed og giver dig muligheden for at interagere tæt med fødevareindustrien.
Udvalgte
CESIF
Master i Agri-Food Industry Management.
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien
Kandidat
Fuldtid
1 År
Fjernundervisning
Spanish
Omfattende styring af en landbrugsfødevareindustri repræsenterer en enorm konkurrencefordel, da den tillader: at åbne nye kommercielle kanaler, øge salget, forbedre forbrugernes tillid, sælge innovative produkter, undgå fødevarealarmer og kriser, minimere påvirkninger, forbedre produktionsomkostningerne osv.
Udvalgte
University of Applied Sciences Upper Austria
Kandidatgrad i fødevareteknologi og ernæring
- Wels, Østrig
MSc
Fuldtid
6 semestre
På campus
German
Fødevareteknologi er et tværfagligt, teknologisk fagområde med stærkt indbyrdes forbundne vidensområder. Fokus er på ny og videreudvikling af teknologier og produkter. Bevarelse af naturressourcer, procesoptimering og produktionseffektivitet er drivkræfterne i fødevareindustrien for at kunne tilbyde de sundest mulige produkter til konkurrencedygtige priser og samtidig opretholde den højest mulige kvalitet.
Udvalgte
Junia Graduate School of Engineering (HEI ISEN ISA)
Civilingeniør i innovation og ledelse i fødevareindustrien
- Lille, Frankrig
MSc
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
JUNIA ISA tilbyder en Master of Science and Engineering-grad i innovation og ledelse i fødevareindustrien undervist på engelsk eller fransk, er specialiseret i bæredygtig styring af fødevareproduktion eller kvalitetsstyringssystemer i agrofood-industrien.
Udvalgte
Università Cattolica del Sacro Cuore
Specialiseret i Master Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero
- Cremona, Italien
Kandidat
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Med speciale i Master Innovation in Food Science and Technology - Michele Ferrero vil blive aktiveret, for det akademiske år 2024/2025, af Fakultetet for Landbrug, Fødevare- og Miljøvidenskab ved "Università Cattolica del Sacro Cuore" og Institut for Landbrug, Skov og fødevarevidenskab ved universitetet i Torino.
Udvalgte
Swedish University of Agricultural Sciences
Master i bæredygtige fødevaresystemer
- Uppsala, Sverige
Kandidat
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Kunne du tænke dig at lære mere om bæredygtige fødevaresystemer og deres muligheder og udfordringer samt markedsføring og styring af perspektiver langs hele fødevarekæden? Så er dette programmet for dig. Dette omfattende program vil give dig en bred viden om bæredygtige fødevaresystemer; råvarerne gennem det primære produktionssystem, forarbejdning, distribution og forbrug.
Udvalgte
Barcelona Culinary HUB
Master i bæredygtige gastronomiske produkter og kreativitet
- L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
Kandidat
Fuldtid
12 Måneder
Fjernundervisning
Spanish
Hovedformålet med mastergraden i produktinnovation og bæredygtig gastronomisk kreativitet er at tilbyde vækst og/eller specialisering til fagfolk i sektoren i skabelse, design, udvikling og implementering af nuværende og fremtidige madlavningsmodeller gennem de tre vigtigste gastronomiske produkter. : kød, fisk og grøntsager. Kend de forskellige innovative former for gastronomisk produktstyring i haute cuisine knyttet til bæredygtige, cirkulære og økologiske produktions-, distributions- og marketingmodeller.
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Master i fødevarekvalitet og -teknologi
Kandidat
Fuldtid
På campus
Portugisisk
De generelle mål for dette kandidatkursus i fødevarekvalitet og -teknologi er erhvervelse og uddybning af teknisk og videnskabelig viden inden for fødevarekvalitet og -teknologi.
ID4FOOD
Specialiseret Master i Collaborative Management i fødevareinnovation
Kandidat
Fuldtid
På campus
Engelsk, French
Kollaborativ innovation giver et nyt svar på de problemer, man støder på, når man implementerer innovationsstrategier i landbrugsfødevarevirksomheder.
Szent István University, Faculty of Food Science
Msc i fødevarer engineering
MSc
Fuldtid
På campus
Engelsk
Formålet med kandidatuddannelsen, at faglige kompetencer erhverves: Formålet med kandidatuddannelsen er at uddanne mad ingeniører, der kender og anvender
Lebanese International University
Master i Food Science and Technology
Kandidat
Fuldtid
1 År
På campus
Forklaring af fysiske og kemiske vekselvirkninger mellem de forskellige bestanddele som følge af behandlinger, der ofte fører til fysiske sensoriske og ernæringsmæssige ændringer i fødevarer.
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Master i Food Engineering og bioprocesteknologi (FEBT)
Kandidat
Fuldtid
På campus
FEBT fokus på to områder af specialisering: Mad Process Engineering og bioprocesteknologi.
University Of Salerno UNISA
Kandidatuddannelse i madteknik
- Fisciano, Italien
Kandidat
På campus
Kandidatuddannelsen i Food Engineering tager sigte på at træne en professionel figur af teknisk karakter, fødevareingeniøren, der bruger de typiske metoder til kemisk og procesteknik til at løse problemer i fødevareindustrien. Denne metodiske tilgang repræsenterer et karakteristisk element i kandidatuddannelsen i Food Engineering fra University of Salerno sammenlignet med andre lignende kurser, der tilbydes i Europa, hvor Food Engineering er født af Food Technologies snarere end Process Engineering.
Santa Catarina State University
AKADEMISK MASTER I FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
- Florianópolis, Brasilien
Kandidat
På campus
Portugisisk
Den akademiske kandidatgrad i fødevarevidenskab og teknologi ved State University of Santa Catarina (UDESC) startede i marts 2016, efter at CAPES anbefalede det i 2015. I dette kursus er der mulighed for at supplere uddannelsen af fagfolk inden for områder relateret til videnskab og fødevareteknologi med det formål at udøve undervisningsaktiviteter på et højere niveau, styrke videnskabelig og teknologisk forskning, rådgivning og specialiseret arbejde i virksomheder og i den offentlige sektor. I øjeblikket er der 13 professorer fra universitetet i staten Santa Catarina i programmet, der arbejder i to forskningslinjer: 1 - Udvikling og optimering af teknologier, produkter og processer; 2 - Fødevareegenskaber og sikkerhed.
Populært studieformat
Populær uddannelsestype
Populære steder
Vis mindre
Kandidat Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab Madteknologi
En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder.
Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der er involveret i fødevareproduktion. Tegninger fra kemi og mikrobiologi kan eleverne lære fundamentet af fødevareegenskaber og den teknologi, der bruges til at realisere og perfektisere dem, så fortsæt med at designe og forny fødevareløsninger. Dette omfatter sikring af fødevarekvalitet og -sikkerhed samt forståelse af miljømæssige og sociale problemer involveret.
Studerende på vej til en Master i Fødevareteknologi kan bygge planlægning og problemløsning færdigheder, der kan anvendes andre steder i livet. De udvikler typisk også en forståelse af forsknings- og udviklingsprocesser sammen med et bredere billede af fødevareindustriens indflydelse og hvordan man kan foretage en sund vurdering af disse konsekvenser.
Undervisningsomkostningerne for en Master i Fødevareteknologi varierer fra en institution til en anden, og programmet tager normalt to år at afslutte. Studerende bør undersøge potentielle skoler for at finde mere information om disse omkostninger.
Fødevareteknologer er altid efterspurgte, så anerkendelsen, der følger med en Master i Food Technology, baner vejen for forskellige potentielle karriere. Mange kandidater finder arbejde hos fødevareproducenter, fra at udvikle og overvåge fremstillingsprocesser til at arbejde som kvalitetskontrolinspektører og sikkerhedstestere for produkter. Kandidater kan også arbejde som fødevareforskere ved forskningsinstitutter dedikeret til at gennemføre undersøgelser og afprøve ny teknologi til behandling og konservering af fødevarer.
Forskellige programmer for at opnå en Master i Food Technology kan findes over hele verden. Online-programmer tilbyder en fordel for studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan eller bor i fjerntliggende områder. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.