Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 47 Kandidat i Madteknologi 2023

47 Kandidat Programmer i Madteknologi 2023

Oversigt

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder.

Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der er involveret i fødevareproduktion. Tegninger fra kemi og mikrobiologi kan eleverne lære fundamentet af fødevareegenskaber og den teknologi, der bruges til at realisere og perfektisere dem, så fortsæt med at designe og forny fødevareløsninger. Dette omfatter sikring af fødevarekvalitet og -sikkerhed samt forståelse af miljømæssige og sociale problemer involveret.

Studerende på vej til en Master i Fødevareteknologi kan bygge planlægning og problemløsning færdigheder, der kan anvendes andre steder i livet. De udvikler typisk også en forståelse af forsknings- og udviklingsprocesser sammen med et bredere billede af fødevareindustriens indflydelse og hvordan man kan foretage en sund vurdering af disse konsekvenser.

Undervisningsomkostningerne for en Master i Fødevareteknologi varierer fra en institution til en anden, og programmet tager normalt to år at afslutte. Studerende bør undersøge potentielle skoler for at finde mere information om disse omkostninger.

Fødevareteknologer er altid efterspurgte, så anerkendelsen, der følger med en Master i Food Technology, baner vejen for forskellige potentielle karriere. Mange kandidater finder arbejde hos fødevareproducenter, fra at udvikle og overvåge fremstillingsprocesser til at arbejde som kvalitetskontrolinspektører og sikkerhedstestere for produkter. Kandidater kan også arbejde som fødevareforskere ved forskningsinstitutter dedikeret til at gennemføre undersøgelser og afprøve ny teknologi til behandling og konservering af fødevarer.

Forskellige programmer for at opnå en Master i Food Technology kan findes over hele verden. Online-programmer tilbyder en fordel for studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan eller bor i fjerntliggende områder. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Fødevarevidenskab
  • Madteknologi
Studieområde
  • Biovidenskab (47)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat