Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Kandidat i Makroøkonomi 2023/2024

3 Kandidat Programmer i Makroøkonomi 2023/2024

Oversigt

En kandidatgrad er nyttig på næsten alle områder. Det kan ikke kun give dig en dybere og mere fuldstændig forståelse af studieprogrammet, men det kan også fremlægge bevis for den forståelse for verden.

Hvad er en Master i Makroøkonomi? Denne grad fokuserer på undersøgelsen af, hvor store økonomier interagerer med hinanden og hvordan deres metrics indikerer succesen af ​​disse interaktioner. Et studieprogram i makroøkonomi kan gennemgå trends i performance for at bestemme årsager, som f.eks. Foranstaltninger af et lands bruttonationalprodukt, dets rentesatser og dets skattepolitik. Derefter kan du tegne en model af økonomisk teori, komplet med konklusioner baseret på faktisk. Denne model kan påvirke politikker samt give information om, hvad der virker for at bedre en økonomi, og hvad der ikke gør.

En grad i makroøkonomi giver oftest også fordele i dit personlige liv. Du kan sandsynligvis lære at styre penge til det mest langsigtede overskud, samt færdigheder som kritisk tænkning og strategisk analyse.

Udgifterne til en Master i Makroøkonomi afhænger af både skolen og lokationen. Kontorets finanskontor, som du planlægger at deltage i, skal kunne give dig detaljer om din forventede pris.

En Master i Makroøkonomi åbner ofte nye karrieremuligheder. Du kan vælge at gå ind i regeringen, enten som politiker eller som forsker eller analytiker. Du kan også blive forfatter eller journalist, komponere artikler eller tekniske forklaringer, der deler din viden med den fælles borger for bedre at forklare, hvilken virkning forskellige økonomiske politikker vil have. Andre muligheder kan omfatte konsulenter, forskere eller analytikere til private virksomheder, der har en investering i et lands økonomiske velbefindende.

Mange skoler tilbyder en Master i Macroeconomics grad, både i klasseværelset formater og online versioner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Økonomi
  • Makroøkonomi
Studieområde
  • Økonomi (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat